İstanbul Aydın Üniversitesi Hakkında
-
bizim okul iyidir güzeldir
metrobüse 10-15 dakikalık mesafededir.
hocaları iyidir, ilgilidir..ortamı iyidir, karı kız boldur. labaratuvarları iyidir. zaten özel okul oldugundan dolayı saglamdır yani o taraflarda sorun olmaz hic bi zaman...
devamsızlık sıkıntısı vardır. %30 u geçtiği andan itibaren boku yersin, eğer hocalarla aranı iyi tutarsan hiç bir problemin olmaz ama. buna devamsızlık dahil yani..
baska sormak istedigin bisey varsa sor cekinme. gelirsende bulursun beni..
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------
hocaları iyidir, ilgilidir..ortamı iyidir, karı kız boldur. labaratuvarları iyidir. zaten özel okul oldugundan dolayı saglamdır yani o taraflarda sorun olmaz hic bi zaman...
devamsızlık sıkıntısı vardır. %30 u geçtiği andan itibaren boku yersin, eğer hocalarla aranı iyi tutarsan hiç bir problemin olmaz ama. buna devamsızlık dahil yani..
-----------------------------
Eyvallah sağolasın devamsızlıktan yana sıkıntı çıkacağını sanmıyorum üniversite okumuş olmak için giren birisi değilim bu zamana kadar ders çalışmadığıma yanarım bundan sonra çalışıcaz artık. Zaten işini iyi yapana her kapı açılır ben bunu bilir bunu söylerim. Yazıcam gelirse ne ala.. -
nurk bunu yazdı
bi arkadaş var aydında turuncu camarosu var görüyon mu nurky :D
-