folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder İstanbul Çevresi 2 Yıllık Üniversiteler?

İstanbul Çevresi 2 Yıllık Üniversiteler?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mirliva
    mirliva's avatar
    Erkek

acemi-webci bunu yazdı:
    -----------------------------

selamunaleyküm...

evet mürid kardeşler :) bu sene son, seneye 2 yıllık üniv. düşünüyoruz(bi arkadaşla). bölüm bilgisayar programcılığı ama nereye gitceğimizi kararlaştıramadık. Düzceyi düşündük şimdilik ama daha iyi maddi yönden zorlamıyacak bildiğiniz 2 yıllık üniversiteler var mı ? ist. çevresi olacak..

araştırma yapıyoruz şimdilik ..

2 yıllık üni okumaktansa heleki bilgisayar bölümü hiç okuma daha iyi benden sana abi tavsiyesi ben o yollardan senden önce geçtim mezun olunca iş bulmazsın haberin olsun hiç bulaşma derim git dersaneye yazıl 4 yıllık kazanmaya bak

Bir insanın sana neler verebileceği değil, senin için nelerden vazgeçebileceği önemlidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek

Hocam Herkes ne derse desin eğer işi sağlam yapıyosan 2 Yıllık yeterli Bilgi işlemci olarak çalışırsın.

!!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

fero bilecik üni var sııkılmam diyrsan burası olabilir onun harici balıkesir üni var ama orda kyk ile üni arası çk uzak şehrin bir ucundna öbür ucuna onun harici kocaeli üni var puanım iyi diyorsan yane 85 e yakın ise orayı yaz hereke kampüsünde okuyabilirsin onun harici yalova üni var orası kraldır kyk yurdu fln küçük ama çok iyi onun harcinde t.dağ üni var okurum ben hovardalık etmem diyorsan orası olabilir eğer ki ben istanbulda kalmak istiorum dersen 2.öğretim ist üni avcılar kampüsü olabilir bu arada kimle gitcen la ?

edit: eğer beklersen 1-2 gün fln düzce üni hakkkındada bilgim olabilir orda yaklaşık 15 kişi var bizden geçen yılın mezunlarından :)

Boş İşler Uzmanı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mirliva
    mirliva's avatar
    Erkek

Mr_Dark bunu yazdı:

Hocam Herkes ne derse desin eğer işi sağlam yapıyosan 2 Yıllık yeterli Bilgi işlemci olarak çalışırsın.

işte sorunda orda ya zaten işi bulamıca için sağlamda yapamcak!

Bir insanın sana neler verebileceği değil, senin için nelerden vazgeçebileceği önemlidir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek

mirliva bunu yazdı:

Mr_Dark bunu yazdı:

işte sorunda orda ya zaten işi bulamıca için sağlamda yapamcak!

Hocam orası sana kalmış benim çevremde var adam üniversite okumamış 2-3 milyar para alıyo o diyo üni okursan başvur bankalara adamlar alıyo diyo diploman olsun hiç anlama öğretirler ama diploma yoksa yok..

!!!!
Toplam Hit: 4778 Toplam Mesaj: 16