İstanbul Da İyi Restoran Yeri ?
-
Hannibal_King bunu yazdı
http://www.lebiderya.com/tr/kumbaraci.html kumbaracı yokuşundaki lebiderya manzara olarak şov. 2 kişi 200 falan ödersin heralde.
teşekkür ederim hocam burayı da inceleme altına alayım
-
Ransack bunu yazdı
yorumlar için teşekkürler arkadaşlar :) hepsine bakıyorum önerisi olan müridler yardımlarınızı bekliyorum
@opusdei
abi hangisi ni önerirsin ? Oba ve Lacivert çok güzel fiyatları hakkın da bilgin var mı ?
Hocam Oba restorant ın fiyatı daha uygundur. Ama Lacivert restorant istanbuldaki sayılı balık restorantları arasındadır.
Lacivert e balık için gidilir. Her balık restorantı gibi o da pahalı =)
Ben hepsini öneririm. Bu restorantlara ara ara giderim.
Şimdi yeni bir yer var, Zorlu Centerda açılan yeni bir 5 yıldızlı otelin içinde. Raffles Hotel. O otelde İspanyol Katalan Restorantı var. Türkiye de ilk ve tek tir. Bi de o mutfağı deneyeceğim önümüzdeki günlerde. Size onu da anlatırım artık.
-
opusdei bunu yazdıRansack bunu yazdı
yorumlar için teşekkürler arkadaşlar :) hepsine bakıyorum önerisi olan müridler yardımlarınızı bekliyorum
@opusdei
abi hangisi ni önerirsin ? Oba ve Lacivert çok güzel fiyatları hakkın da bilgin var mı ?
Hocam Oba restorant ın fiyatı daha uygundur. Ama Lacivert restorant istanbuldaki sayılı balık restorantları arasındadır.
Şimdi yeni bir yer var, Zorlu Centerda açılan yeni bir 5 yıldızlı otelin içinde. Raffles Hotel. O otelde İspanyol Katalan Restorantı var. Türkiye de ilk ve tek tir. Bi de o mutfağı deneyeceğim önümüzdeki günlerde. Size onu da anlatırım artık.
Hocam açıkcası Lacivert e bayıldım lakin fiyatları çok pahalı okuduğum kadarıyla :)
Lacivert e benzer Oba Ve Doğatepe Arasın da kararsız kaldım.. Hangisini önerirsin? -
hamdi.com.tr çatı katına götür. Fıstıklı kebap üzeri tatlı enfestir.
Manzarası yeter.
-
janni bunu yazdı
hamdi.com.tr çatı katına götür. Fıstıklı kebap üzeri tatlı enfestir.
Manzarası yeter.
burası da güzelmiş hocam teşekkürler yorumun için :)
-
Ransack bunu yazdıopusdei bunu yazdıRansack bunu yazdı
@opusdei
Hocam açıkcası Lacivert e bayıldım lakin fiyatları çok pahalı okuduğum kadarıyla :)
Lacivert e benzer Oba Ve Doğatepe Arasın da kararsız kaldım.. Hangisini önerirsin?Oba boğaza sıfır. Önce onu tavsiye ederim. Doğatepe restorant rumeli hisarının üstünde. Boğazı ve fsm yi panaromik görür.
-
Ulus 29, konyali, marmara otelin ustunde mikla var. Bir cok yer var gidebilecegin.
-
Oba da restaurant hariç herşey var gibi gözüküyor ama cezbediyor bir yandan. 360 Restaurant var taksim de bunun hakkın da bilgisi olan var mı ?
-
konu takip,
çiziğin yandan yemişi işte..
-
Ulus 29 ,
http://www.sunsetgrillbar.com/#galeri
oba
doğatepe
bu yukarıdakiler arasın da kararsız kaldım.
sunsergrill manzarası çok hoşuma gitti aynı zaman da ulus 29 un da. Fiyatları hakkın da bilgisi olan müridler varmı ? ikisi arasın da bir seçim yapalım