İstanbul Da Oturan İş Arayan Arkadaşlar
-
İş Şu Anketörlük 2 yıldır sektörün içindeyim günlük kazancım 80tl - enkötü 50 tl en yüksek 120 tl
Şirket Mecidiyeköyde Ve sektörün en hızlı olduğu dönem bu aylardır çalışmak isteyen öğrenci veya boşda arkadaşlar
pm gelsinler yardımcı olabilirim
-
bu işte yaptığın anket kadar mi para aliyorsun ?
-
Hoca yanlış anlama ama günde kaç defa s*ktir çekiyolar? hep bu konuda bunu merak ederim. ben hep çekmek istedim ama terbiyem müsaade etmiyo. varmı bunu dışarı yansıtanlar?
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------
Hoca yanlış anlama ama günde kaç defa s*ktir çekiyolar? hep bu konuda bunu merak ederim. ben hep çekmek istedim ama terbiyem müsaade etmiyo. varmı bunu dışarı yansıtanlar?
-----------------------------üstadım sikdir çekilmek bize koymuyor :) benim kiramı evimin ihtiyaclarını vs o sikdir cekenler değilde o yardımcı olanlarsağlıyor :) sikdir gibi laf duymadım şimdiye kadar ve hane porijesi yapmadım çalışmamda genelde STUDİO Anketlerinde çalışıyorum Daha Karlı ama benim için hanede çalışanlar günlük 300 tl bile kazanıyorlar
-
antivirus bunu yazdı:
-----------------------------bu işte yaptığın anket kadar mi para aliyorsun ?
-----------------------------ewet güzel kardeşim
-
"hane porijesi yapmadım çalışmamda genelde STUDİO Anketlerinde"
usta burda demek ıstedıgın hane; ev ev dolasanlar oluyorda,
Studya ne oluyor? nerde yapıyorsun yanı anketlerı?
-
up
-
İzmirde anketörlük yapmıştım.25 sayfa anket dolduruyorduk.Sayfalar arka önlü.O kadar da kolay değildi.Bir anket minimun 20 dakika sürüyor ve esnafla yapılma zorunluluğu vardı.Parasıda senin dediğin gibi değildi hoca.13 tane anket sınırı vardı.Hepsini yapsan 30 küsürü kazanıyorsun.Yapamazsan bi zikim alamıyorsun.Sendeki de böyle anketler mi ?
Yapacağımdan değil o şehirde değilim zaten.Meraktan sordum...
-
apokontek bunu yazdı:
-----------------------------"hane porijesi yapmadım çalışmamda genelde STUDİO Anketlerinde"
usta burda demek ıstedıgın hane; ev ev dolasanlar oluyorda,
Studya ne oluyor? nerde yapıyorsun yanı anketlerı?
-----------------------------kardeşim herkez farklı yerlerde iyidir ben yoldan cevirim STUDİO cıkarır leptopla anket yaparım yada kağıt kalemle ama kimisi var hanelerde yani evlerde süper anket yapar ikna kabileyetine bağlıdır bunlar yetenek meselesi
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------adam ekmek parası kazanıyo ne hakla siktir çekiyon ? Yada çeken ne g*tle çekiyor.Arkadaş sana cok güzel cevabını vermiş.İnsanlara saygılı olalım biraz arkadaslar.
-
CyberAngel bunu yazdı:
İzmirde anketörlük yapmıştım.25 sayfa anket dolduruyorduk.Sayfalar arka önlü.O kadar da kolay değildi.Bir anket minimun 20 dakika sürüyor ve esnafla yapılma zorunluluğu vardı.Parasıda senin dediğin gibi değildi hoca.13 tane anket sınırı vardı.Hepsini yapsan 30 küsürü kazanıyorsun.Yapamazsan bi zikim alamıyorsun.Sendeki de böyle anketler mi ?
Yapacağımdan değil o şehirde değilim zaten.Meraktan sordum...
-----------------------------şimdi kardeşim sizin zamanınızdaki porijeye bağlıydı systemler değişdi farklaşdı çalışdığın şirkete bağlı bu sorunlar birde diyorsun ya minimun 20 dakika ve 30 dakika anket ben 1 saatlik anketi :) 25 dakkaya indiriyorum o senin kabileyitine bağlı her ankete farklıdır atlamalar vardır ...