folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstanbul Hakkında 2 Sorum?

İstanbul Hakkında 2 Sorum?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    1-İstanbuldan katana almayı düşünüyorum nerelerde satılır?yaklaşık fiyat ve kalite ne alemde?
    2-Bizim bi arkadaş istanbuldan gelme adam durmadan biz yeni bosnalıyız yeni bosnada balta hançer kılıçla hergün döğüşürüz kimse gelemez yeni bosnaya hatta teksas bosna derler fln dio:D bunun doruluk payı varmıdır?

Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler...

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    eeet yenißosnada biraz teksaslık var
    genelde polat alemdarcı gençlik ordadır.
    Ayağında Sahte adidas sp0r ayakkabı üstünde boğlat alemdar gömlekli elinde tesbih apartman kö$elerinde sıçma pozisyonu alarak oturan birsürü genç var oRda. tabi cix yerleri de var ama var0$ tarzı yerLeri daha çok :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    kesen katana mı istiyorsun yoksa süs gibi kullanılabilicek gibi mi? Hattori Hanzo katanası bulamassın söyliyim de=)

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    1- katana kadikoy de beyazfirin var onun bi sonraki sokaginda gordum mutlaka baska yerlerde de vardir

2- palavradir. istanbulun her yerinde her zaman bir kavga olur, ama oyle burasi teksas kimse giremez lafi palavradir.
    boyle kavgalarin bol oldugu yer gaziosmanpasa siyasi kavganin bol oldugu yer, tarlabasi (taksim ici) gibi yerlerdir ki burayada girer cikarsin ama gaspcisi vardir yankesicisi var donuna kadar alirlar.

ama istanbul oyle gozunu korkutmasin efendi efendi gelip gidersen kimse sana karismaz,
    buralari gezmeyi dusunuyorsan uyduruk bi telefon al yanina, cuzdan yerine az para ve kredi karti, banka karti gibi seyler tasi onuda corabina veya donuna sakla

her taraf oyle degil gozun korkmasin dedigim gibi

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    söliyim kadıköy hacıoğlunu geç yürü. yüzbaşıoğlu diye bi yer var sağda ama dümdüz yürücen hacıoğljunun ordan nezih kitabevine doğru.. ya da kadıköy çarşısına bak ordada silah şeyleri satıyorlar.

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    HAttori hanzo bulma ümidim yok böle kesen şık bi katana istiyorum orta şekilli bişy olsun istiyorum..Dediğiniz yere bakarım yok ya tırsmadım öle palavra atıo mu diye sordum:) ya bide okul gezisi var ben kaçıp alacam ondan dolayı varsa bildiğiniz yer açık adres verirseniz zaman kısıtlı malum:) Kadıköye giderim dediğiniz yere fiyatlar hakkında bilgisi olan varmı?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek
    BAUHASUS ta bulabilirsin balta :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

Beyler bu dediğiniz yer saat kaça kadar açık olur yaklaşık?Cevahir mi ne varmış ordan oraya gtmemiz kaç dakka sürer(taxi)??Yaklaşık fiyat hakkında bilgisi olan vvarmı???Yardım edin iztanbullu müritler:|Money mouth

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mauselaus
    mauselaus's avatar
    Erkek
    cevahirden kadıköye gitmek için taksiye binmemelisin ama günün hangi saatinde bineceksin taksiye bide o var köprü trafiğine takılırsan 1-2 saati gözden çıkarmalısın bence cevahirden kadıköye gitmenin en kestirme yolu şudur (bence) mecidiyeköyden 30 M otobüslerine bin beşiktaş meydanda in sonra iskeleden kadıköy vapuruna binip kadıköyde in sonra meydana yürü hacıoğlunu ve yüzbaşıoğlunu görürsün bu birinci tercih, ikincisi mecidiyeköyde alisamiyen stadının yanında japon hediyeliklerinin satıldığı bi yer var 2-3 katlı biyer olması lazım oraya bi bakmadan geçme

“Aşırı harcamalara ilişkin rakamlar, dünyadaki yoksul kesimin ihtiyaçlarını karşılamanın çok masraflı olacağı iddiasını çürütmektedir. Yoksulların yeterli gıda, temiz su ve temel eğitim ihtiyaçlarının karşılanması için gereken para, insanların bir yıl içinde makyaj malzemelerine, dondurmaya ve evde beslenen hayvanların mamasına harcadığından daha azdır.” (World Watch Institute’ün ‘Dünyanın Durumu’ adıyla yayınlanan raporu, TEMA VAKFI yayınları, İstanbul 2004, 5-6)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

Abi özelden msn versen ben sana gezi planını versem bana en uygun kaçış noktalarını sölesen olmaz mı???

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bursa işi çok güzel, çok şık katanalar var (konyada) tanıdık bir bıçakçıya veyahut bu tarz işleri bilen birisine ağzını açtırabilirsin.

Lakin en son gördüğümde bugün için ciddi sayılabilecek bir meblağ çekmişlerdi fiyat olarak hevesim adem elmamı geçemeden kursağıma takıldı kaldıydı..

tahribat.com/murid/tugrulbaba
Toplam Hit: 2480 Toplam Mesaj: 21