folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstanbul HDR Fotograf Duvar Kağıdı

İstanbul HDR Fotograf Duvar Kağıdı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    NmC bunu yazdı
    TrC bunu yazdı

eğer kullandığın bilgisayar sağlamsa beğendiğin bi fotoğrafın photoshoptan çözünürlüğünü yükselt büyük baskıda bozulmaları en aza indirir yardımı olur

Ciddi değilsin di mi?

Şaka yapmış abisi :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    TrC bunu yazdı

eğer kullandığın bilgisayar sağlamsa beğendiğin bi fotoğrafın photoshoptan çözünürlüğünü yükselt büyük baskıda bozulmaları en aza indirir yardımı olur

o nsıl oluyor hoca ? yeni birşey daha duydum mk. hayal gücün çok yüksekmiş :S

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    TrC bunu yazdı

Test edildi, onaylandı. Bu yöntemle 128x128 çözünürlüğündeki görselin çözünürlüğünü pixel kaybı yaşamadan 4096x4096 ya çıkarttım. Ufacık avatarımsı şey şuan deli dehşet bir şey oldu.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek
    Haymatlos bunu yazdı
    TrC bunu yazdı

Test edildi, onaylandı. Bu yöntemle 128x128 çözünürlüğündeki görselin çözünürlüğünü pixel kaybı yaşamadan 4096x4096 ya çıkarttım. Ufacık avatarımsı şey şuan deli dehşet bir şey oldu.

Sanırım büyüttüğün resim böyle birşeydi...

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
Toplam Hit: 4143 Toplam Mesaj: 15