folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İstanbul İçi 3 Aylık İşçi Arayan ?

İstanbul İçi 3 Aylık İşçi Arayan ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

Merhaba başlıktada belirttiğim gibi istanbul içinde özellikle avrupa yakasında bulunan bir iş yerinde çalışmak istiyorum.

12. sınıftayım işte yarın bitiyor okul üniversiteye başlıycam ee haliyle bi miktar para lazım hemde kişisel ihtiyaçlarımı sağlamak için 

evde yatmak yerinde çalışayım diyorum.

CV de verelim tam olsun :)

c# biliyorum ayriyetten silverlight,SQL server,ve Web sitesi tasımından daha çok kodlamasında iyiyim :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"c# biliyorum demişsinde ne kadar biliyosun" sorusuna cevap ==> siteden veri çekip ve buna uygun program yazıp SQL tablosuna ekletmek,güncellemek,silmek dahil Crystal Report viewer(bilmiyorum kullanan varmı) ile görüntülemek,Setup oluşturup kullanıcıya       sunmak dahil herşeyi yapıyorum :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

eğer benim işyerime/dükkanıma uygunsun diyosanız PM atın konuşalım.

Edit: Mod abilere söylüyorum eğer "burası iş arama sitesimi la ?" diycekseniz hiç söylemeden konuyu silebilirsiniz :)

mod abiden cevap: iş arayabilirsin ama genel kategorisinden değil iş güç kategorisinde  konuları doğru yerlere açalım...

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

ne kadar c# biliyorsun konusuna gelince

adam KDV li fiyat giricek ve KDV oranını gircek bende normal fiyatını bulucam 15 DK VAR ÇABUK OLUN LÜTFEN

algoritma calis biraz :) c# sorusu bile degil bu hoca giris algoritma sorusu. :)

is konusunda da umarim yardimci olan biri cikar

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    demirci bunu yazdı

adam KDV li fiyat giricek ve KDV oranını gircek bende normal fiyatını bulucam 15 DK VAR ÇABUK OLUN LÜTFEN

algoritma calis biraz :) c# sorusu bile degil bu hoca giris algoritma sorusu. :)

Ahahaha az önce aklımdan geçti ama biraz açıklıyım o soruyu.

örnek vericek olursak bir adet laptop fiyatı 1200 TL kdv oranı %16 KDVli fiyatı 1392 TL yapıyo olması lazım.

hocanın istediği Adam 1392 TL giricek. kdv oranına 16 giricek bende ilk fiyatını bulucam.

100 tlnin %18ini herkez alır -..-

ve bundaki sıkıntı benim bunu çözmek için gerekli matematiksel formülü bulamamam.Yine diyorum kodlamamda bir sıkıntı yok.

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

x sitesinden çektiğin veyiyi bizim sitemize ekleyecek bi zamazingo yapabilirmisin ?

atıyorum..

adamın sitesinde 20 bin tane ürün ekli.

o sitedeki ürünleri bizim siteye ekleyecek.

açıklamaları resimleri vs vs

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

Yaparız elbette'de biraz zaman alabilir :)

eğer her site için içerik kısmı aynıysa yani şu şekilde

[IMG]http://i60.tinypic.com/kb7rea.png[/IMG]

adamın SQl serverina göndermesi için en sonra "?deger=xxxx"şeklinde bir kod olur.

o kodu bir for döngüsüne eklerim devamlı artar çünkü o bir ID ve sayfa mantığı "gelen ID li ürünü getir"şeklinde çalışır

for ile Idleri alırım tek tek linklere giderim.

Resim belirttigim alanlardaki resimleri mouse komutuyla farklı kaydet derim.

zaten açıklama kısmı direk metin onu alması çok kolay.

sonra bunların her birini (20 bin tane) dosya şeklinde kaydettiririm.

sende istedigin ürünü alır sayfana EL İLE eklersin :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek
    GodKlaus bunu yazdı

Yaparız elbette'de biraz zaman alabilir :)

eğer her site için içerik kısmı aynıysa yani şu şekilde

[IMG]http://i60.tinypic.com/kb7rea.png[/IMG]

adamın SQl serverina göndermesi için en sonra "?deger=xxxx"şeklinde bir kod olur.

o kodu bir for döngüsüne eklerim devamlı artar çünkü o bir ID ve sayfa mantığı "gelen ID li ürünü getir"şeklinde çalışır

for ile Idleri alırım tek tek linklere giderim.

Resim belirttigim alanlardaki resimleri mouse komutuyla farklı kaydet derim.

zaten açıklama kısmı direk metin onu alması çok kolay.

sonra bunların her birini (20 bin tane) dosya şeklinde kaydettiririm.

sende istedigin ürünü alır sayfana EL İLE eklersin :)

alakasız ama id siz ürünlede ne yapacaksın :D

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

ya -.-

illaki bir çözümü vardır mühendis deilim uzman değilim sizde hee :):)

illaki bir şekilde çözerim site yapısını bilmem gerekiyor. nasıl çalıştığını nasıl gönderip aldığını verileri

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    GodKlaus bunu yazdı
    demirci bunu yazdı

Ahahaha az önce aklımdan geçti ama biraz açıklıyım o soruyu.

örnek vericek olursak bir adet laptop fiyatı 1200 TL kdv oranı %16 KDVli fiyatı 1392 TL yapıyo olması lazım.

hocanın istediği Adam 1392 TL giricek. kdv oranına 16 giricek bende ilk fiyatını bulucam.

100 tlnin %18ini herkez alır -..-

ve bundaki sıkıntı benim bunu çözmek için gerekli matematiksel formülü bulamamam.Yine diyorum kodlamamda bir sıkıntı yok.

Hocam kdv'siz ürünü bulman için şöyle yapabilirsin.

Ürünün %16 KDV'li fiyatı 1392 TL demişsin. Burda %16'ı 0.16 olarak alıyoruz ve 1 ile topluyoruz. ( 1 + 0,16 = 1.16 )

1392 TL'i 1.16'a bölüyoruz ilk fiyatı buluyoruz. ( 1392 / 1.16 ) :)

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Tamam.paraya gelelim.haftalık ne iştiyorsun :)

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek
    demirci bunu yazdı

buraya yazana kadar google a yazsan bulacaksın :))

Hatta google kendi tamamlıyor arama yapmaya başlamadan önce ....

http://www.paraborsa.net/i/kdvli-fiyattan-kdv-siz-fiyat-bulma/

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Erdem bunu yazdı
    demirci bunu yazdı

buraya yazana kadar google a yazsan bulacaksın :))

Hatta google kendi tamamlıyor arama yapmaya başlamadan önce ....

http://www.paraborsa.net/i/kdvli-fiyattan-kdv-siz-fiyat-bulma/

konuyu acan arkadasın eski bir mesajını alıntılamıs bence :]

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
Toplam Hit: 1510 Toplam Mesaj: 18