İstanbul İçi Çiçek Siparişi[Yardım]
-
Sevgili Muridler Ben Bursada ikamet ediyorum sevgilim istanbulda oturuyor ona bir jest yapip istanbul içinde internet uzerinden hesaba para yatırarak çiçek satışı yapan bir site ariyorum güvenilir ve hızlı ve musterisine ilgili olan bildiğiniz bir site veya bana yardımcı olabilecek çiçekçi tanıdıgınız veya aramızda çiçekçi müridimiz var mı ?
yardımlarınızı bekliyorm ^^ ufak bi jest olsn ogrenciyis fasla paramısda yok sevindirsin yeter =)
Teşekkürler....
-
cLubb3R bunu yazdı:
-----------------------------Sevgili Muridler Ben Bursada ikamet ediyorum sevgilim istanbulda oturuyor ona bir jest yapip istanbul içinde internet uzerinden hesaba para yatırarak çiçek satışı yapan bir site ariyorum güvenilir ve hızlı ve musterisine ilgili olan bildiğiniz bir site veya bana yardımcı olabilecek çiçekçi tanıdıgınız veya aramızda çiçekçi müridimiz var mı ?
yardımlarınızı bekliyorm ^^ ufak bi jest olsn ogrenciyis fasla paramısda yok sevindirsin yeter =)
Teşekkürler....
-----------------------------
varsa benim de çok işime yarar aynıdurum içindeyim
-
UCANTENEKE bunu yazdı:
-----------------------------cLubb3R bunu yazdı:
-----------------------------Sevgili Muridler Ben Bursada ikamet ediyorum sevgilim istanbulda oturuyor ona bir jest yapip istanbul içinde internet uzerinden hesaba para yatırarak çiçek satışı yapan bir site ariyorum güvenilir ve hızlı ve musterisine ilgili olan bildiğiniz bir site veya bana yardımcı olabilecek çiçekçi tanıdıgınız veya aramızda çiçekçi müridimiz var mı ?
Teşekkürler....
-----------------------------varsa benim de çok işime yarar aynıdurum içindeyim
-----------------------------benideeee :(((
-
anaa tüm müridler beni bekliyomuş xD
tahri-çiçek servisi açalım :P rene ^^
-
çiçeksepeti.com
-
hocam çiçekcilerin dernekleri var teleflor falan sen gidip kapının önndeki çiçekciye istanbula sipariş versen onlarda alır bi ara çiçekcide takılıyodum arkadasımın dükkanıydı böyle çok sipariş geliyodu orayı arayıp yada msnden yazıp siparişi veriyoduk parayı biz alıp onlara gönderiyoduk komisyon alıp illa istanbuldan bulmana gerek yok yani
-
peki kredi kartım yok ama bankamatik kartım var yani hesabım var halkbankasında içinde bakiyem varken o kartı kullanıp yollayabilirmiyim ücreti çiçeksepeti.com da ?
-
Havale / EFT : Siparişinizi tamamlarken Havale / EFT seçerseniz size verilecek hesap numaralarına havale / EFT yapabilirsiniz. Tutar hesaplarımıza geçince e-posta ile bilgilendirileceksiniz. Siparişiniz en erken havale/EFT'yi takip eden ilk iş gününde işleme alınacaktır
-
" cLubb3R " nicke bak abi yapma allah aşkına ya...
-
Parası olana tavsıye ederım ben bır kez gonderdım acayıp forsunuz oluyor. aslında bu fıyata bu kdr gul bedava baska yerde dunyanın parasını ıstıyorlar...esnaf adamlar bıde yardımcı olurlar ogrencıyım fılan dersen. cıceksepetıde saglam ordanda bırkac kez gonderdım kredı kartıyla fılan hıcbır sorun olmadı.
-
bu da lınkı http://www.gardenyacicek.com/default.asp?LID=TR