folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstanbul İçi Renkli Chincilla Arıyorum

İstanbul İçi Renkli Chincilla Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Bende sincap arıyorum. Facebook gruplarında absürt fiyatlar istiyorlar. Bu arada hiç beslenmeyenler için belirteyim muhabbet kuşu gibi bir hayvan. Ele alışınca sürekli elinizde ve omzunuzda geziyor. Çok atik ve seri bir hayvan. Üstelik çokta zekiler. Her şeyi hemen öğreniyorlar.

https://www.youtube.com/watch?v=ULeOsshyFfs

Bende arıyorum ama gruplarda 5 6 K fiyat çekiyorlar.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo
    HoLyCat bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Bende sincap arıyorum. Facebook gruplarında absürt fiyatlar istiyorlar. Bu arada hiç beslenmeyenler için belirteyim muhabbet kuşu gibi bir hayvan. Ele alışınca sürekli elinizde ve omzunuzda geziyor. Çok atik ve seri bir hayvan. Üstelik çokta zekiler. Her şeyi hemen öğreniyorlar.

https://www.youtube.com/watch?v=ULeOsshyFfs

Bende arıyorum ama gruplarda 5 6 K fiyat çekiyorlar.

bu sincapların ortalığa işeme ve sıçma huyu var mı ?

Eğer böyle bir dertleri problemleri yoksa ben satın alacağım

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Castaway bunu yazdı

bu sincapların ortalığa işeme ve sıçma huyu var mı ?

Eğer böyle bir dertleri problemleri yoksa ben satın alacağım

Kedilerle aynı mantık. Sadece belli ve güvende oldukları bir noktaya yapıyorlar. Ufak bir kaba kedi kumu koyup fındık fıstıkla alıştırırsın. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hellboy4tr
    hellboy4tr's avatar
    Erkek

seneler once turgutluda bu isin ticaretini yapan bi ciftlik gezdim. Bu hayvan cok sık tuylere sahip oldugu icin tuyu icin besleniyor normalde. Kurkleri acayip paralara satiliyor. Bu ise girmek icin arastirmistim.  Tel rehberime baktim numarasi duruyor. takma adiyla niki diye kaydetmisim nihat mi ne dersen de, numarasi: 05059392401 bi ara ulasabilirsen istedigin gibi bulabilirsin.

https://www.youtube.com/c/hobitadilat
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yustang
    yustang's avatar
    Erkek
    hellboy4tr bunu yazdı

seneler once turgutluda bu isin ticaretini yapan bi ciftlik gezdim. Bu hayvan cok sık tuylere sahip oldugu icin tuyu icin besleniyor normalde. Kurkleri acayip paralara satiliyor. Bu ise girmek icin arastirmistim.  Tel rehberime baktim numarasi duruyor. takma adiyla niki diye kaydetmisim nihat mi ne dersen de, numarasi: 05059392401 bi ara ulasabilirsen istedigin gibi bulabilirsin.

siz neden yapmadınız girmediniz bu işe güvenilir kişiler mi?

konuştum WhatsApp üzerinden ama renkli Chincilla yokmuş onlarda

HAYATTAKİ PÜRÜZLERİ EKSİK OLAN KISIMLARINI TAMAMLAMAK İÇİN KULLAN. O ZAMAN HAYAT DAHA KULLANIŞLI VE GENİŞ OLUR.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hellboy4tr
    hellboy4tr's avatar
    Erkek

Fizibil gelmedi zamaninda yatirim amaclı ciftlik olarak dısunuyorduk ek iş olarak. Sıcakta tuy kalitesi dusen bi hayvan. Bende o donemlerde akdenizde ikamet ediyordum. Ve ek iş , işçi calıstır vs basitte bir iş degil cok detaylı. Kumu suyu bilmemnesi. Hayvanların bagırsak sistemleri cok kısa bu yuzden surekli yesille desteklemen gerekiyor yoksa hastaliklar vs. Bu bahsettigim Adam manisada yapıyor surekli ciftlikte. Yolun duserse gez kendince cozumler uretmis. Sadece ustu kapalı bi kafes sistemi var. Catıya kadar sarmasık cıkarmıs ve damla sulama hortumu ile surekli metal ve sarmasık catiyi islatarak doğal klima yontemiyle sıcaklıgı dusuruyor falan. Kurk iyi para kazandiriyor euro ile aliyorlar hatırlamıyorum suan fiyatları ama canlı hayvan satıyorsun. O dedigim adam direk aliyor biz oradayken bi tane elektrikle oldurup kesim yaptı gozumuzun onunde, izlesen emin ol sogurdun. Cok kokmuyor ancak yemle evcillestirmezsen biraz isiriyor falan zor bi hayvan. Kafes maliyetleride cok fazla. İnce telde. Kafes yaparsan hayvanların ayakları yara oluyor, kafes yapmazsan dışkı sorunu.. gerçekten tefarrıatlı bi iş 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    duburdovucu bunu yazdı

biraz beklersen polydactyly maine coon yavrularım olucak 19 mayıs gibi dogum olucak köpek boyutunda kedi beslersin kalıtsal problemli havyanlar degil en azından

Şerefsizim o nasıl bir asillik ya. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yustang
    yustang's avatar
    Erkek
    hellboy4tr bunu yazdı

Fizibil gelmedi zamaninda yatirim amaclı ciftlik olarak dısunuyorduk ek iş olarak. Sıcakta tuy kalitesi dusen bi hayvan. Bende o donemlerde akdenizde ikamet ediyordum. Ve ek iş , işçi calıstır vs basitte bir iş degil cok detaylı. Kumu suyu bilmemnesi. Hayvanların bagırsak sistemleri cok kısa bu yuzden surekli yesille desteklemen gerekiyor yoksa hastaliklar vs. Bu bahsettigim Adam manisada yapıyor surekli ciftlikte. Yolun duserse gez kendince cozumler uretmis. Sadece ustu kapalı bi kafes sistemi var. Catıya kadar sarmasık cıkarmıs ve damla sulama hortumu ile surekli metal ve sarmasık catiyi islatarak doğal klima yontemiyle sıcaklıgı dusuruyor falan. Kurk iyi para kazandiriyor euro ile aliyorlar hatırlamıyorum suan fiyatları ama canlı hayvan satıyorsun. O dedigim adam direk aliyor biz oradayken bi tane elektrikle oldurup kesim yaptı gozumuzun onunde, izlesen emin ol sogurdun. Cok kokmuyor ancak yemle evcillestirmezsen biraz isiriyor falan zor bi hayvan. Kafes maliyetleride cok fazla. İnce telde. Kafes yaparsan hayvanların ayakları yara oluyor, kafes yapmazsan dışkı sorunu.. gerçekten tefarrıatlı bi iş 

çok teşekkürler hocam gerçekten önemli bilgiler ve tecrübe aktarımı oldu

HAYATTAKİ PÜRÜZLERİ EKSİK OLAN KISIMLARINI TAMAMLAMAK İÇİN KULLAN. O ZAMAN HAYAT DAHA KULLANIŞLI VE GENİŞ OLUR.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hellboy4tr
    hellboy4tr's avatar
    Erkek
    yustang bunu yazdı
    hellboy4tr bunu yazdı

çok teşekkürler hocam gerçekten önemli bilgiler ve tecrübe aktarımı oldu

ne demek yardımcı olabiliysem ne mutlu.
    yani pet olarak sorun olmaz, güzel hayvan gercekten sessizde evde beslenir. fakat ticari amacla düsünüyorsan dedigim gibi. o elemandan alabilirsinde satiyor yavru vs beyaz renkliside vardi sanirim onda

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

Yavru Baykuş piyasası nedir bilginiz var mı? Yavru baykuş olur Yavru Puhu kuşu olur çok beslemek isterdim.

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
Toplam Hit: 1800 Toplam Mesaj: 23
hayvan petshop pet evcil hayvan egzotik chinchilla