İstanbul İçi Renkli Chincilla Arıyorum
-
mkyb bunu yazdı
Bende arıyorum ama gruplarda 5 6 K fiyat çekiyorlar.
-
HoLyCat bunu yazdımkyb bunu yazdı
Bende arıyorum ama gruplarda 5 6 K fiyat çekiyorlar.
bu sincapların ortalığa işeme ve sıçma huyu var mı ?
Eğer böyle bir dertleri problemleri yoksa ben satın alacağım
-
Castaway bunu yazdı
bu sincapların ortalığa işeme ve sıçma huyu var mı ?
Eğer böyle bir dertleri problemleri yoksa ben satın alacağım
Kedilerle aynı mantık. Sadece belli ve güvende oldukları bir noktaya yapıyorlar. Ufak bir kaba kedi kumu koyup fındık fıstıkla alıştırırsın.
-
seneler once turgutluda bu isin ticaretini yapan bi ciftlik gezdim. Bu hayvan cok sık tuylere sahip oldugu icin tuyu icin besleniyor normalde. Kurkleri acayip paralara satiliyor. Bu ise girmek icin arastirmistim. Tel rehberime baktim numarasi duruyor. takma adiyla niki diye kaydetmisim nihat mi ne dersen de, numarasi: 05059392401 bi ara ulasabilirsen istedigin gibi bulabilirsin.
-
hellboy4tr bunu yazdı
seneler once turgutluda bu isin ticaretini yapan bi ciftlik gezdim. Bu hayvan cok sık tuylere sahip oldugu icin tuyu icin besleniyor normalde. Kurkleri acayip paralara satiliyor. Bu ise girmek icin arastirmistim. Tel rehberime baktim numarasi duruyor. takma adiyla niki diye kaydetmisim nihat mi ne dersen de, numarasi: 05059392401 bi ara ulasabilirsen istedigin gibi bulabilirsin.
siz neden yapmadınız girmediniz bu işe güvenilir kişiler mi?
konuştum WhatsApp üzerinden ama renkli Chincilla yokmuş onlarda
-
Fizibil gelmedi zamaninda yatirim amaclı ciftlik olarak dısunuyorduk ek iş olarak. Sıcakta tuy kalitesi dusen bi hayvan. Bende o donemlerde akdenizde ikamet ediyordum. Ve ek iş , işçi calıstır vs basitte bir iş degil cok detaylı. Kumu suyu bilmemnesi. Hayvanların bagırsak sistemleri cok kısa bu yuzden surekli yesille desteklemen gerekiyor yoksa hastaliklar vs. Bu bahsettigim Adam manisada yapıyor surekli ciftlikte. Yolun duserse gez kendince cozumler uretmis. Sadece ustu kapalı bi kafes sistemi var. Catıya kadar sarmasık cıkarmıs ve damla sulama hortumu ile surekli metal ve sarmasık catiyi islatarak doğal klima yontemiyle sıcaklıgı dusuruyor falan. Kurk iyi para kazandiriyor euro ile aliyorlar hatırlamıyorum suan fiyatları ama canlı hayvan satıyorsun. O dedigim adam direk aliyor biz oradayken bi tane elektrikle oldurup kesim yaptı gozumuzun onunde, izlesen emin ol sogurdun. Cok kokmuyor ancak yemle evcillestirmezsen biraz isiriyor falan zor bi hayvan. Kafes maliyetleride cok fazla. İnce telde. Kafes yaparsan hayvanların ayakları yara oluyor, kafes yapmazsan dışkı sorunu.. gerçekten tefarrıatlı bi iş
-
duburdovucu bunu yazdı
biraz beklersen polydactyly maine coon yavrularım olucak 19 mayıs gibi dogum olucak köpek boyutunda kedi beslersin kalıtsal problemli havyanlar degil en azından
Şerefsizim o nasıl bir asillik ya.
-
hellboy4tr bunu yazdı
Fizibil gelmedi zamaninda yatirim amaclı ciftlik olarak dısunuyorduk ek iş olarak. Sıcakta tuy kalitesi dusen bi hayvan. Bende o donemlerde akdenizde ikamet ediyordum. Ve ek iş , işçi calıstır vs basitte bir iş degil cok detaylı. Kumu suyu bilmemnesi. Hayvanların bagırsak sistemleri cok kısa bu yuzden surekli yesille desteklemen gerekiyor yoksa hastaliklar vs. Bu bahsettigim Adam manisada yapıyor surekli ciftlikte. Yolun duserse gez kendince cozumler uretmis. Sadece ustu kapalı bi kafes sistemi var. Catıya kadar sarmasık cıkarmıs ve damla sulama hortumu ile surekli metal ve sarmasık catiyi islatarak doğal klima yontemiyle sıcaklıgı dusuruyor falan. Kurk iyi para kazandiriyor euro ile aliyorlar hatırlamıyorum suan fiyatları ama canlı hayvan satıyorsun. O dedigim adam direk aliyor biz oradayken bi tane elektrikle oldurup kesim yaptı gozumuzun onunde, izlesen emin ol sogurdun. Cok kokmuyor ancak yemle evcillestirmezsen biraz isiriyor falan zor bi hayvan. Kafes maliyetleride cok fazla. İnce telde. Kafes yaparsan hayvanların ayakları yara oluyor, kafes yapmazsan dışkı sorunu.. gerçekten tefarrıatlı bi iş
çok teşekkürler hocam gerçekten önemli bilgiler ve tecrübe aktarımı oldu
-
yustang bunu yazdıhellboy4tr bunu yazdı
çok teşekkürler hocam gerçekten önemli bilgiler ve tecrübe aktarımı oldu
ne demek yardımcı olabiliysem ne mutlu.
yani pet olarak sorun olmaz, güzel hayvan gercekten sessizde evde beslenir. fakat ticari amacla düsünüyorsan dedigim gibi. o elemandan alabilirsinde satiyor yavru vs beyaz renkliside vardi sanirim onda -
Yavru Baykuş piyasası nedir bilginiz var mı? Yavru baykuş olur Yavru Puhu kuşu olur çok beslemek isterdim.