İstanbul Kartal
-
korkarabatak bunu yazdı:
-----------------------------
hayır öteki kartal lılar pusmus beklemeye bi kelam etsin die beklerde ben arkadasın bi tarafını kurtarayım dedim :D
yarım milyon nufusumuzla istanbulun alayına atar ! istanbullulara sor :D
-----------------------------Kartal dedigin istanbul bile degil :| gittiginde tabelalar dönüşte İSTANBUL diye yön gösteriyor
-
herhalde sende hayatının küçük zaman diliminde veya rüyasında istanbulu görenlerdensın cvp vermesdım sana ama bütün anadolu yakasında anayollarda istanbul die tabela gösterilir tersi de ankara yolu diye geçer :D öptüm canım
-
korkarabatak bunu yazdı:
KARTAL MERKES KAFASINA GÖRE HERKES
*Biz Polat DEğiliz ki Elif Gibi SEvgilimiz Olsun Çakır Değiliz Ki Rajon Kesecek İrtiBatımız Olsun Cerrah paşalı Değiliz ki Arkamızda MAfya Babaası Olsun Malatayalı DEğilizki Cebimizde Paramız Olsun İstanbuLLu Değilzki Ferrarimiz Olsun Biz KArtaLlıyız ULa Her Kez Adam Olsun!!!
25 senemi verdim bilader hayırdır söleyeceğin kelimeleri itina ile seç götünü keserler adamın kapiş !
-----------------------------Kim tutar seni. essss
-
korkarabatak bunu yazdı:
herhalde sende hayatının küçük zaman diliminde veya rüyasında istanbulu görenlerdensın cvp vermesdım sana ama bütün anadolu yakasında anayollarda istanbul die tabela gösterilir tersi de ankara yolu diye geçer :D öptüm canım
-----------------------------puhaha haha haha koptum buna aynen öledir arkadaş anadolu yakasını siz her ne kadar istanbul olarak görmesenizde bu bir gerçek yapacak bir şey yok sen kartalın neresindensin dostum
-
sunyy2003 bunu yazdı:
korkarabatak bunu yazdı:
-----------------------------puhaha haha haha koptum buna aynen öledir arkadaş anadolu yakasını siz her ne kadar istanbul olarak görmesenizde bu bir gerçek yapacak bir şey yok sen kartalın neresindensin dostum
-----------------------------edirne ve ankara olmasın hocam o tabelalar?
-
Yardım istedik iice konunun içine ettiniz. :D:D Bravo :D:D:D
-
karabatak sene 2004 askerden yeni geldim fişek gibi patlıcak adam arıyom istanbulda kartal köprüsünün altında otobüs bekliyorum bi tinerci geldi aileler karılar kızlar var sövdü saydı para verin falan filan kimse gık demedi quzenimde istanbullu abi takılma boş ver dedi ama tinerci bana takıldı para ver dedi param yok kocum dedim paran yok ama fiyakalı geziyon ne ayaksın dedi hesapmı vercem lan dedim küfür etti dayanamadım agız burun kırdım.
orda otobüs bekleyenlerden allahın kulu gelipte blader ne yaptın demedi adamın avradı yanında adama sövüyo adam korkudan ses çıkartamıyor ki sen neticeyi çizmekten bahsediyon güldürme beni.
-
korkarabatak bunu yazdı:
-----------------------------abartmayayım da İstanbul'u karış karış gezmişimdir girmedigim sokak varsada girmedigim mahallesi yoktur v.s v.s öpme yengen kıskanır (: