İstanbul Metrobüs Kazasi (Acibadem)
-
izzmarit bunu yazdı
Ulkede keyif verici, insanin rahatlamasini saglayacak hicbir sey yok ki. Sinema pahali. Tiyatro hem pahali hem yer bulunmuyor. Spor koltukta futbol izlemekten ibaret. Alkol ates pahasi. Ot yasal degil. Seks "evlenmeden olmaz". Seyahat cok pahali.
Birbirimizi yiyoz ya nolcakti?
Ülkeyi çok güzel özetlemişsin. Bu ülkede yaşamaktan dolayı küfürsüz günüm geçmiyor. Kaç sene stad bekledik stad açıldı 3 maç oynadık 3'üne de boktan sistemleri yüzünden giremedim en son dayanamadım müşteri hizmetlerindeki kıza küfür ettim. Bu sene de maça gitmeyi düşünmüyorum 90 dakika izleyeceğiz diye 2-3 gün stres yaşıyoruz. Sanki herşey güzel işliyor da biz mi asabiyiz.
-
izzmarit bunu yazdı
Ulkede keyif verici, insanin rahatlamasini saglayacak hicbir sey yok ki. Sinema pahali. Tiyatro hem pahali hem yer bulunmuyor. Spor koltukta futbol izlemekten ibaret. Alkol ates pahasi. Ot yasal degil. Seks "evlenmeden olmaz". Seyahat cok pahali.
Birbirimizi yiyoz ya nolcakti?
lan hiç bu açıdan bakmadımdı haa
-
RETRET bunu yazdı
Yolcuya hakaret etmeye devam etmiş yolcu da dalmış oysa yolcuya söylemesi gereken şey beyefendi durağa gelmeden kapı açamıyoruz bize ceza yazıyorlar olmalıydı, sen yolcuya nerede canım isterse orada dururum dersen yolcu kızıp söylenince de gazla cevap vermeye devam eder üstüne hakareti çekersen adam kontrolü kaybedip sana dalabilir.
Kaptan değiş şoför, memur değil belediye işçisi.
Belediye işçisi olup azgınlaşan çok şoför var, dövecekseniz araç durduktan sonra indirip dövün, bu videodaki çılgın gibi hareket halinde kamikaze yapmayın.
-
şöföründe hatası var ancak şemsiyeyle vuran şerefsizin hatası yanında devede kulak kalır ,al vurdun şimdi nolcak adam öldğrmeye teşebbüsten yargılanırsın o şemsiyeyide sokarlar götüne ...
-
mkyb bunu yazdı
Bu arabalardan sağ insan çıktığına inanamıyorum.
Birseyi Alman yapinca böyle hayatta kaliyosun iste. Soldaki arac rahat 10 yasindanda büyük.
-
Yaşanmış bi olay :D baktım da göremedim link bulamadım
2 sene önce adamın biri yaşı teyzeyi arabaya bindirmedi bir sonrakini bekle gelir gitmem lazım vaktim yok dedi bastı gitti kadın düşüyordu . Kadının adım atacak mecali yok. Bende dedim bekleyeydin kadının belki senden daha acil işi var öyle olmasa çıkmazdı bunca yola falan. Bunlar hep böyle karışma dedi sonra 1 durak gittik Adamın biri kalktı tam durakta şoföre ağız burun girişti . Şimdi suçlu kim ? Teyze mi ? :D
-
Birde semsiye ile vuran kisi küfür yedigini söylemis. Arkadas tabiki küfür yiyince rahatsiz olman cok normal. Ancak bunun karsiligi icinde yolcularin oldugu bi otobusun soforunun agzina semsiye ile vurmak olmamali. Malesef tahrik indirimi alabilmek icin bu ifadeyi vermis olmali.
-
mkyb bunu yazdı

Bu arabalardan sağ insan çıktığına inanamıyorum.
wv sağlam arabaymış
-
İki tarafta da hata var kardeşim adam gerizekalı yol yordam bilmiyor şoförde görevli alttan alıp yolverecek adama
şoförde yolcu da bu kazada suçlu ikisinde tutuklanmalı bende hizmet sektöründeyim her Çomar la bir olursam çok adama sıkardım yani
otokontrol sahibi olacaksın
-
Bence adam haklı. Herşey islami usullere göre ilerledi. .
Pardon o kadın tekmeleyince söyleniyor.
Neydi . Şey ha
Klima kapalıdır ağzına şemsiye sokma dürtüm beni ele geçirdi.
Ve hakim kararı .
Şemsiye dürtüsü önemli bişey . Af fedildi .