folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İstanbul Metrobüs Kazasi (Acibadem)

İstanbul Metrobüs Kazasi (Acibadem)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Ulkede keyif verici, insanin rahatlamasini saglayacak hicbir sey yok ki. Sinema pahali. Tiyatro hem pahali hem yer bulunmuyor. Spor koltukta futbol izlemekten ibaret. Alkol ates pahasi. Ot yasal degil. Seks "evlenmeden olmaz". Seyahat cok pahali.

Birbirimizi yiyoz ya nolcakti?

Ülkeyi çok güzel özetlemişsin. Bu ülkede yaşamaktan dolayı küfürsüz günüm geçmiyor. Kaç sene stad bekledik stad açıldı 3 maç oynadık 3'üne de boktan sistemleri yüzünden giremedim en son dayanamadım müşteri hizmetlerindeki kıza küfür ettim. Bu sene de maça gitmeyi düşünmüyorum 90 dakika izleyeceğiz diye 2-3 gün stres yaşıyoruz. Sanki herşey güzel işliyor da biz mi asabiyiz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Ulkede keyif verici, insanin rahatlamasini saglayacak hicbir sey yok ki. Sinema pahali. Tiyatro hem pahali hem yer bulunmuyor. Spor koltukta futbol izlemekten ibaret. Alkol ates pahasi. Ot yasal degil. Seks "evlenmeden olmaz". Seyahat cok pahali.

Birbirimizi yiyoz ya nolcakti?

lan hiç bu açıdan bakmadımdı haa

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi_mali
    asi_mali's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

Yolcuya hakaret etmeye devam etmiş yolcu da dalmış oysa yolcuya söylemesi gereken şey beyefendi durağa gelmeden kapı açamıyoruz bize ceza yazıyorlar olmalıydı, sen yolcuya nerede canım isterse orada dururum dersen yolcu kızıp söylenince de gazla cevap vermeye devam eder üstüne hakareti çekersen adam kontrolü kaybedip sana dalabilir.

Kaptan değiş şoför, memur değil belediye işçisi.

Belediye işçisi olup azgınlaşan çok şoför var, dövecekseniz araç durduktan sonra indirip dövün, bu videodaki çılgın gibi hareket halinde kamikaze yapmayın.

http://www.tahribat.com/forum/2017-mart-turkiye-ekonomik-krizi-223734/13 http://www.tahribat.com/forum/ulke-ekonomisi-doviz-ve-zamlar-genel-konu-224852/9
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

şöföründe hatası var ancak şemsiyeyle vuran şerefsizin hatası yanında devede kulak kalır ,al vurdun şimdi nolcak adam öldğrmeye teşebbüsten yargılanırsın o şemsiyeyide sokarlar götüne ...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Bu arabalardan sağ insan çıktığına inanamıyorum.

Birseyi Alman yapinca böyle hayatta kaliyosun iste. Soldaki arac rahat 10 yasindanda büyük.

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Yaşanmış bi olay :D baktım da göremedim link bulamadım

2 sene önce adamın biri yaşı teyzeyi arabaya bindirmedi bir sonrakini bekle gelir gitmem lazım vaktim yok dedi bastı gitti kadın düşüyordu . Kadının adım atacak mecali yok. Bende dedim bekleyeydin kadının belki senden daha acil işi var öyle olmasa çıkmazdı bunca yola falan. Bunlar hep böyle karışma dedi sonra 1 durak gittik Adamın biri kalktı tam durakta şoföre ağız burun girişti . Şimdi suçlu kim ? Teyze mi ? :D

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

Birde semsiye ile vuran kisi küfür yedigini söylemis. Arkadas tabiki küfür yiyince rahatsiz olman cok normal. Ancak bunun karsiligi icinde yolcularin oldugu bi otobusun soforunun agzina semsiye ile vurmak olmamali. Malesef tahrik indirimi alabilmek icin bu ifadeyi vermis olmali.

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Bu arabalardan sağ insan çıktığına inanamıyorum.

wv sağlam arabaymış

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

İki tarafta da hata var kardeşim adam gerizekalı yol yordam bilmiyor şoförde görevli alttan alıp yolverecek adama 

şoförde yolcu da bu kazada suçlu ikisinde tutuklanmalı bende hizmet sektöründeyim her Çomar la bir olursam çok adama sıkardım yani 

otokontrol sahibi olacaksın 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Bence adam haklı. Herşey islami usullere göre ilerledi. . 

Pardon o kadın tekmeleyince söyleniyor. 

Neydi . Şey ha

Klima kapalıdır ağzına şemsiye sokma dürtüm beni ele geçirdi. 

Ve hakim kararı . 

Şemsiye dürtüsü önemli bişey . Af fedildi .

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
Toplam Hit: 9098 Toplam Mesaj: 62
kaza metrobüs