İSTANBUL PATLIYOR.. Levent Çarşısı Ve Beyoğlu
-
İstanbul"da Levent Çarşısı ve Beyoğlu"ndaki İngiliz Konsolosluğu önünde iki büyük patlama meydana geldi. 11:12
şuan taksimdeki dumanı görebiliyorum.. atom bombası gibi.. :(
taksimde patladı bizim burası sarsıldı..
noluyo yine a.k. ...
-
bostancı ve Dolapdere benzin istasyonunun yanında da olmuş... noluyo a.k. ya....
-
Ne olacak abi terör tekrar başladı.........
İstanbul Taksim ve Levent"te iki büyük patlama meydana geldi. Patlamanın ardından büyük bir toz bulutu yükseldi.
Her iki patlamada çok sayıda ölen ve yaralanan olduğu belirtiliyor. Patlamalarda çevrede bulunan binaların ve gökdelenlerin camları kırıldı. Olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri gönderildi.
mynet haber
-----------------
-
Levent"te ikinci patlama
Levent Baytar Caddesi üzerinde ikinci bir patlama daha meydana geldi. Tepebaşı"ndaki İngiliz Konsolosluğu"nda da bir patlamanın meydana geldiği kaydedildi.
-
Metro city nin önünde.....
-
Ben haberlerde olaylardan sonraki ilk görüntüleri izliyorum şimdi.... Heryerde yaralı insanlar var!!! Bunlar sinegog saldırılarını düzenleyenlerle aynı örgüt bence!!!
-
show tv aç abiiiii!!!!!!!
-
BU ÖRGÜT FALAN DEĞİL OLM... BU TAMAMEN AMERİKA İLE İSRAİL ORTAK YAPIMI BİŞEY...
ASKER GÖNDERMEDİN IRAĞA ÇEKECEKSİN CEZASINI DİYO ADAMLAR...
NASIL Kİ IRAK PETROLUNU GASP ETMEK ORAYA ÇÖREKLENME BAHANESİ OLARAK İKİZ KULELERİ KENDİLERİ YIKTIYSA BUDA ÖYLE BİŞEY... -
bunlari nasil durdurcas
-
show tv netten acilmiyor :(
-
Designer bunu yazdı:
-----------------------------
BU ÖRGÜT FALAN DEĞİL OLM... BU TAMAMEN AMERİKA İLE İSRAİL ORTAK YAPIMI BİŞEY...
ASKER GÖNDERMEDİN IRAĞA ÇEKECEKSİN CEZASINI DİYO ADAMLAR...
NASIL Kİ IRAK PETROLUNU GASP ETMEK ORAYA ÇÖREKLENME BAHANESİ OLARAK İKİZ KULELERİ KENDİLERİ YIKTIYSA BUDA ÖYLE BİŞEY...
-----------------------------
Senin dediğin gibide olabilr ama el_kaide saldırısıda olabilir........
Toplam Hit: 19583 Toplam Mesaj: 87