İstanbul Restaurant Yer Tavsiyesi
-
selam hocalar,
bu akşam kız arkadaşım ile istanbul manzarası eşliğinde bir yemek yiyelim diyorum. Yeri Avrupa yakasında düşünüyorum ulaşım açısından.
Doğatepe restaurant ve ulus 29 arasında kararsız kaldım. Bu iki yere de giden arkadaşlardan öneri bekliyorum. Son olarak Bu manzaralara sahip başka yerler var ise tavsiyelerinizi bekliyorum.
-
doğatepeyi geç. servisi ve menüsü kötü. taksim 360a bak. lebi derya yine taksimde. gümüşsunuyunda topaza bakabilirsin. istsnbul modernin restorantını tavsiye edebilirim menüsü iyidir. le maison otelin restoranını tavsiye ederim. bunlara bakmdan karar verme
-
Sen bütçeden haber ver ne kadar kalınsa o kadar güzel yerler var :)
-
360 iyidir. Balık filan düşünüyorsanız denize sıfır yeniköy takanik güzel kaliteli bir mekan. Arnavutköy akıntıburnunda AkıntıBurnu restaurant var burası da denize sıfır manzarası güzeldir geceleri köprü ve deniz feneri manzaralı güzel yerdir.
-
Bütçeden yana hiç problemim yok hocalar,istediğim fazla çatapan ses olmuyacak boğaz ve istanbul manzaralı bir yer
-
-
Ransack bunu yazdı
Bütçeden yana hiç problemim yok hocalar,istediğim fazla çatapan ses olmuyacak boğaz ve istanbul manzaralı bir yer
la maison - beşiktaş şaşma
-
Malta köşkü istediğim tarzda değil hocam yav
la maison da biraz da uzak sanki
-
balata bir bakasan kardeş
-
Hocam manzarasını boşver Florya taraflarında Beyti adlı restorana götür.
-
Anjelique - Ortaköy
http://www.anjelique.com.tr/turkish/#turkish/galeri.html