Istanbul Ulasım | Besiktas-Avcilar
-
Pardon mesajımı editliyorum.
Eğer beşiktaşta isen kabataş tramvay durağına gel, serin olur tramvay sonracığıma istersen cevizlibağ istersen zeytinburnunda in ve direkt metrobüse geç :) Dönüşte ise
Metrobüse bin avcılarda işini hallet sonra tekrar bin metrobüse ve zeytinburnunda in ordan direkt tramvaya geç :) son durak kabataş, in ve ordan yürüme mesafesi beşiktaş.. Ben olsam bunu seçerdim :)
Mesaj 25 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 00:43'da Otistiq tarafından düzenlendi. -
Tesekkur ederim yardimlariniz icin. Peki aldigim 1 biletle aktarma yapabilir miyim? Yoksa hepsine ayri ucret mi odemem gerekecek?
-
Aldığın bilet zaten tek kullanımlık olmayacak. 5-10 tl doldurucaksn ve ikinci bir ulaşımda aktarma ücreti kesecek. Ben öğrenciyim bende kesiyor ama normal kullanımlarda da aktarma ücreti geçerli.
-
dışarıdan geldiğin için 5 i bi yerdemi ne öyle bişi var. ondan alırsın.. o aktarma yaptırır sana. aktarma ücretsiz değil ilk paranın yarısını keserek oluyor.
Mesaj 25 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 00:50'da yunusdogan tarafından düzenlendi. -
Oh iyi yari para odemekte fena degilmis. Tekrar tesekkur ederim herkese. İyi geceler hayirli ramazanlar.
-
Beşiktaştan zincirlikuyuya giden otobüs/minibüse bin
zincirlikuyudan metrobüse bin, iü avcılar kampüsünün içinde in
-
http://harita.iett.gov.tr/
5 kullanımlık bilet yerine İstanbul Kart(6 lira) alıp 14 lira yükletirsen daha rahat edersin. Metrobüs dışındaki tüm akbil kullanılan araçlarda aktarma yapabilirsin. 2 saat içinde 5 aktarma limiti var. İlk aktarmadan sonra ücret kademeli olarak azalıyor.
-
Barboros bulvarından yukarıya çıkan herhangi bir otobüse bin yukarıda in zincirlikuyu metrobüs durağı var oradan binersen istediğin yere kadar direkt gidersin..
-
break bunu yazdı:
-----------------------------
Oh iyi yari para odemekte fena degilmis. Tekrar tesekkur ederim herkese. İyi geceler hayirli ramazanlar.
-----------------------------metrobüs aktarma verir ama aktarma almaz...metrobüsten indikten sonra otobüs/tramvay vs.binersen yarı para keser ama bişeyden inip metrobüse binersen tam para