folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Istanbul Ulasım | Besiktas-Avcilar

Istanbul Ulasım | Besiktas-Avcilar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Otistiq
    Otistiq's avatar
    Erkek

Pardon mesajımı editliyorum. 

Eğer beşiktaşta isen  kabataş tramvay durağına gel, serin olur tramvay sonracığıma istersen cevizlibağ istersen zeytinburnunda in ve direkt metrobüse geç :) Dönüşte ise

Metrobüse bin avcılarda işini hallet sonra tekrar bin metrobüse ve zeytinburnunda in ordan direkt tramvaya geç :) son durak kabataş, in ve ordan yürüme mesafesi beşiktaş.. Ben olsam bunu seçerdim :)

Mesaj 25 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 00:43'da Otistiq tarafından düzenlendi.

Hayallerim ve Kendim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    Tesekkur ederim yardimlariniz icin. Peki aldigim 1 biletle aktarma yapabilir miyim? Yoksa hepsine ayri ucret mi odemem gerekecek?

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Otistiq
    Otistiq's avatar
    Erkek

Aldığın bilet zaten tek kullanımlık olmayacak. 5-10 tl doldurucaksn ve ikinci bir ulaşımda aktarma ücreti kesecek. Ben öğrenciyim bende kesiyor ama normal kullanımlarda da aktarma ücreti geçerli.

Hayallerim ve Kendim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

dışarıdan geldiğin için 5 i bi yerdemi ne öyle bişi var. ondan alırsın.. o aktarma yaptırır sana. aktarma ücretsiz değil ilk paranın yarısını keserek oluyor.

Mesaj 25 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 00:50'da yunusdogan tarafından düzenlendi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    Oh iyi yari para odemekte fena degilmis. Tekrar tesekkur ederim herkese. İyi geceler hayirli ramazanlar.

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Beşiktaştan zincirlikuyuya giden otobüs/minibüse bin

zincirlikuyudan metrobüse bin, iü avcılar kampüsünün içinde in 

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

http://harita.iett.gov.tr/

5 kullanımlık bilet yerine İstanbul Kart(6 lira) alıp 14 lira yükletirsen daha rahat edersin. Metrobüs dışındaki tüm akbil kullanılan araçlarda aktarma yapabilirsin. 2 saat içinde 5 aktarma limiti var. İlk aktarmadan sonra ücret kademeli olarak azalıyor.

arbeit macht frei
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diCk
    diCk's avatar
    Erkek

Barboros bulvarından yukarıya çıkan herhangi bir otobüse bin yukarıda in zincirlikuyu metrobüs durağı var oradan binersen istediğin yere kadar direkt gidersin..

FuCk yOu System..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

break bunu yazdı:
    -----------------------------
    Oh iyi yari para odemekte fena degilmis. Tekrar tesekkur ederim herkese. İyi geceler hayirli ramazanlar.
    -----------------------------

metrobüs aktarma verir ama aktarma almaz...metrobüsten indikten sonra otobüs/tramvay vs.binersen yarı para keser ama bişeyden inip metrobüse binersen tam para

Toplam Hit: 2698 Toplam Mesaj: 20