İstanbul Valiliği Resmi Web Sitesi Hacklendi
-
-
şuan temiz bakmanıza gerek yok benim kaydım var mı var mı hocam ?
bi sn ben de göremiyor olabilir çok kasıyor yüklenmedi
zone tarafından 05/May/13 23:55 tarihinde düzenlenmiştir
www.istanbulajansi.com/site.asp?kategori=&siralama=yeni&sayi=10&artalan=&yazirenk=&yaziboyut=10&kalinlik=standart&cizgirenk= -
zone-h o indexi onaylamaz çünkü zone kayıtlarında da gözükmüyor başka site bağlantılı olduğundan şayet bir yönlendirme söz konusu olsaydı gözükebilirdi
SeRDaR tarafından 06/May/13 00:27 tarihinde düzenlenmiştir -
SeRDaR bunu yazdı
zone-h o indexi onaylamaz çünkü zone kayıtlarında da gözükmüyor başka site bağlantılı olduğundan şayet bir yönlendirme söz konusu olsaydı gözükebilirdi
-
Ern3st bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
ilginnç onholdan onaylamış şaşaırdım doğrusu
ama index gözükmüyor o linkte yani hacklenen istanbul ajansla bağlantılı olduğundan yapılan hack o siteye erişim olmayınca yada düzeltilince açık normal bir sayfa gibib gözükecektir.
neyse akıl vermiş gibib olmuyuym ama sahte mirror denilerek sildirilebilir bu -
SeRDaR bunu yazdıErn3st bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
ilginnç onholdan onaylamış şaşaırdım doğrusu
ama index gözükmüyor o linkte yani hacklenen istanbul ajansla bağlantılı olduğundan yapılan hack o siteye erişim olmayınca yada düzeltilince açık normal bir sayfa gibib gözükecektir.
neyse akıl vermiş gibib olmuyuym ama sahte mirror denilerek sildirilebilir bu1 saat önceye kadarda görünüyordu, yönlendirilen sitede sorun olmalı.
-
işte o valilik sitesinin haber çektiği site hacklenmiş zaten o sebebeple valiliğin sitesinde görülüyor e adamalr düzelticekler tabi siteyi böyle oluncada gözükmeyecek zonede bile zone o an sayfada var olan kodları tanıyor o hacklenen bölümde düzeltildiğinde gözükmeyecek şuan olduğu gibi
neyse ama adamlar iyiy uğraşıyorlar redhacki sevmiyorum ama sanalda çok uğraşıyorlar -
Birincisi bu index atma değil, ikincisi iframe ile başka kaynaklardan bilgi çekildiği için ve kaynak hacklendiği için hacklenmiş gibi bir durum var, bu redhack reklam olayını iyi yapıyor, adam ddos saldırısı yapıyor hack oluyor, vatandaşta durumu bilmediği için redhack iyi bir hack grubu olarak biliyor, bende sevmiyorum redhack i ama reklam olayları başarılı, her geçen günde sempatizanı çoğalıyor, kaynak site istanbulajansi ve o sitede de site komple hack olmamış, sadece haber ekleme bölümünde sıkıntı var, tahminimce haber ekleyen bir kullanıcının şifresini patlattılar yada editör scriptinin çalıştığı yerde şifreleme yok diye tahmin ediyorum, sql açığı olsa komple siteyi patlatırlardı.
-
amk başka biri sayfa içinde bi frame'e bassa lamer derler.
red yapınca büyük hack oluyor. ben anlamıyorum arkadaş..
-
WebJas bunu yazdı
Türkiye deki kurumsal ve devlet sitelerine zarar veren benim gözümde bölücüdür.
Hatta Türk sitelerine index atip Türk bayrağı altında abuk subuk yazı yazanlar çok ayrı bir asalak takımıdır.
-
WebJas bunu yazdı
bastıgı yer önemli istanbul valiliği olunca iş değişiyor