İstanbul Ve Çevre İllerde Bungalov Otel Tavsiyesi?
-
Arkadaşlar İstanbul veya çevre illerinde deniz imkanı olan bungalov evlerden bildiğiniz yerler var mı?
Şile'de woody falan bakıyorum ama gecelik 300 TL istiyor...Gecelik fiyatı max:200 TL civarında olan,kızla gidilebilecek deniz yanı biyer var mıdır?
-
abi fantazi yoksa bungalovda kalmışsın normal odada kalmışsın bence farkı yok.iğneada veya ağvaya akıp orda pazarlık ederek oda tutabilirsin.
bayramda gidicem dersen her yer dolu.demirciköyde de golden beach club vardı konaklamalı ama şuan ne durumda bilmiyorum.
ama benim tavsiyem her zaman çanakkale-ayvacık-küçükkuyu tarafı.deniz her daim buz gibi.
-
Gel sapanca / kırkpınar'a memnun kalmazsan masraflarını ben karşılayacagım.
-
Kızla geleceksen heryerin azına kadar insan olmadığı, başbaşa kalabileceğin yerlerden olmalı. çanakkalede sayısız böyle yer var. Tavsiyem adalar. Kız istesede kaçamaz. :-) şaka bir yana bozcaada olmadı gökçeada süperdir.
-
Smirnoff bunu yazdı
Gel sapanca / kırkpınar'a memnun kalmazsan masraflarını ben karşılayacagım.
Hacı Bungalov Var mı? :D
Fantezi olarak aramıyorum beyler...Amaç bungalovda kalmak...
-
MbK bunu yazdı
abi fantazi yoksa bungalovda kalmışsın normal odada kalmışsın bence farkı yok.iğneada veya ağvaya akıp orda pazarlık ederek oda tutabilirsin.
bayramda gidicem dersen her yer dolu.demirciköyde de golden beach club vardı konaklamalı ama şuan ne durumda bilmiyorum.
ama benim tavsiyem her zaman çanakkale-ayvacık-küçükkuyu tarafı.deniz her daim buz gibi.
İğneada nasıldır hocam?
Çanakkale ayvacık biraz fazla uzak be hocam..
-
valla fotolar var nette onlara bakarsın da bungalov ev yok.
herkesin tatil anlayışı değişik olduğu için resimlerden fikir edinebilirsin.
deniz malum karadeniz kilyos sahili farzet.
bikaç pansiyon var sabah akşam kahvaltı akşam yemeği günlük tek kişi 80 lira bişey.
ama ben tanıdık yere gittiğim için bu fiyata kaldım sen de pazarlık yaparsın.
-
MbK bunu yazdı
valla fotolar var nette onlara bakarsın da bungalov ev yok.
herkesin tatil anlayışı değişik olduğu için resimlerden fikir edinebilirsin.
deniz malum karadeniz kilyos sahili farzet.
bikaç pansiyon var sabah akşam kahvaltı akşam yemeği günlük tek kişi 80 lira bişey.
ama ben tanıdık yere gittiğim için bu fiyata kaldım sen de pazarlık yaparsın.
Tavsiye ettiğin bi mekan var mı hocam? Otel de olabilir...?
-
http://www.anitur.com.tr/otel/igneada-resort-hotel-spa/foto-galeri
paran varsa burda kal kalite ortada :-)
-
-
god bunu yazdı
Hocam burası nsıldır yahu? Çok kalabalık bir mekan mıdır?