folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İstanbula Geliyorum En Ucuz Spor Aleti Nerede

İstanbula Geliyorum En Ucuz Spor Aleti Nerede

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erick
    erick's avatar
    Erkek

Döküm ağırlıklar decathlonda pahalı, tavsiyem postanenin orası dedikleri sporcular sokağı mıdır nedir oradan hepsine sorman ama genelde ortak bi fiyatları var hemen hemen. 3-5tl arası değişir illaki. Ama sen dükkanların hepsini bi dolaş derim yine dei, çok fazla alacaksan indirim de yaptırabilirsin belki(50kg dan aşağısına pek bekleme)

Bir var,Bir yok..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek
    erick bunu yazdı

Döküm ağırlıklar decathlonda pahalı, tavsiyem postanenin orası dedikleri sporcular sokağı mıdır nedir oradan hepsine sorman ama genelde ortak bi fiyatları var hemen hemen. 3-5tl arası değişir illaki. Ama sen dükkanların hepsini bi dolaş derim yine dei, çok fazla alacaksan indirim de yaptırabilirsin belki(50kg dan aşağısına pek bekleme)

peki sizin dediğiniz decathonda 1kg plaka kaç tl dir ? ben toplamda 20 kg alıcam 5 kg olacak hepsi kısa barda ve uzun barda kullanıcam yanlış bir seçimmi kısa bar için 5 kg ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erick
    erick's avatar
    Erkek
    Wine bunu yazdı
    erick bunu yazdı

peki sizin dediğiniz decathonda 1kg plaka kaç tl dir ? ben toplamda 20 kg alıcam 5 kg olacak hepsi kısa barda ve uzun barda kullanıcam yanlış bir seçimmi kısa bar için 5 kg ?

Net olarak hatırlamıyorum ama eminönünden pahalı onu biliyorum. Plaka ağırlıklarının gramajını çalışacağın hareketlere ve zorluklarına göre sen belirle, 20kg ağırlık pek bişey değil zaten, yapacağın programa göre kendi sınırlarını oluşturup ona göre almanı tavsiye ederim. Ben 3-4 sene önce falan almıştım eminönünden 2tlydi kg'ı.

Bir var,Bir yok..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek
    erick bunu yazdı
    Wine bunu yazdı
    erick bunu yazdı

Net olarak hatırlamıyorum ama eminönünden pahalı onu biliyorum. Plaka ağırlıklarının gramajını çalışacağın hareketlere ve zorluklarına göre sen belirle, 20kg ağırlık pek bişey değil zaten, yapacağın programa göre kendi sınırlarını oluşturup ona göre almanı tavsiye ederim. Ben 3-4 sene önce falan almıştım eminönünden 2tlydi kg'ı.

2 tl ise iyiymiş inşallah hâla aynıdır bende zaten şuan 30 kg var ama hepsi düşük kg ağırlık olduğundan küçük bara takınca istediğim verimi alamıyorum 

oyüzden 5 kg bar alıcam 4-5 tane onları takıcam ? küçük barda 5 kg plaka kötü olmaz değilmi hocam ? sanırım göğüs hareketlerini yaparken zorlanırım ama onuda uzun bar alarak çözicem ek olarakta uzun halter barları kaç tl bilgin varmı eğer sen aldıysan bana kaç cmlik aldın söylermisin

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

eminönü vs esnaf işi olduğu için fiyatlar aynı olsa gerek.. a dükkanında 5 lira b dükkanın 7 lira olsa müşteri diyo a dükkanında 5 lira diye adamda müşteri zırıltısı çekmek istemiyo ama tabi bazı orspu çckları var piyasayı bilmeme rağmen kafadan fiyat sıkıyo.. git ordan al diyom göt oluyo :D

bende beyazıtta ayakkabı işindeyim iyi bilirim yani :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

eminönü vs esnaf işi olduğu için fiyatlar aynı olsa gerek.. a dükkanında 5 lira b dükkanın 7 lira olsa müşteri diyo a dükkanında 5 lira diye adamda müşteri zırıltısı çekmek istemiyo ama tabi bazı orspu çckları var piyasayı bilmeme rağmen kafadan fiyat sıkıyo.. git ordan al diyom göt oluyo :D

bende beyazıtta ayakkabı işindeyim iyi bilirim yani :D

:D eyvallah sağol 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Demirin kilosu 5 liraydı en son.

while (1<2)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

peki hocam kısabarda 5kg plaka kötü dururmu sence ? çokta kötü olursa ileride halter barından alıcam onda kullanırım büyük plakaları

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Abi ne sorup duruyorsun deli ediyorsun adamı bayram arifesi ya :D

Lan uçak paranı ben vericem en sonunda gel gör, bir kere oraya gidince zaten bu yorumların hepsi çıkacak aklından ordaki adam sana istediğin şekilde önerisini yapar anlatım yapar sunum yapar sen yine ona göre karar verirsin.

He belirtim bu işlerin en ucuzları eminönü tahtakale beyazıt alet edevat hırdavat spor malzemesi bıçak tüfek bu tahtakale beyazıt arasında bir ton yerde bu tip şeyler bulabilirsin membağı buralar olmadı istoça git varmı bir yeri bilmiyorum ama muhakkak vardır.

Önce bir gel hele :D

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    Wine bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı

peki hocam kısabarda 5kg plaka kötü dururmu sence ? çokta kötü olursa ileride halter barından alıcam onda kullanırım büyük plakaları

Valla ben kısa bara iki 5 kg takıp dumbell curl çalışıyorum mesela. Ne kötü, ne de garip duruyor. Ayrıca kötü dursa ne olacak, önemli olan işlevi değil mi? Şimdi alacağın yere göre değişir ama 5 kg demir plaka öyle çok büyük bir şey değil. Benim elim kadar falan işte.

while (1<2)
Toplam Hit: 1987 Toplam Mesaj: 22