folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İstanbul'a Taşınıyorum (İş-Ev Arıyorum)

İstanbul'a Taşınıyorum (İş-Ev Arıyorum)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    wert bunu yazdı

bok var mk istanbulda

aynen öyle 

önüne gelen istanbula geliyor ne varsa a.k ben doğma büyüme istanbullu olmasam bir dk durmam burada ki zaten Allahın izniyle siktorlup gitmeyi düşünüyorum  egeye 

Haftaya 3 dekar arazi aliyorum kismetse Canakkaleden tarla geciyor koyucam konteyniri takilicam :D simdiden ucuzken aliyim sonra almasi cok sknti

@emnimax hocam arkadaslar zaten olayi anlatmis sende zaten seni neyin beklediginin farkindasin anladigim kadariyla madem yaninda agirlicak arkadasin var gerisi halolur. Sana Istanbula gelme demiycem asil sen gel hocam okumus tahsilli meslegi duzgun adamlar lazim bu sehre sehir zaten o.c kayniyor hep cahil cuhela mi gelicek anadolu yakasina gelirsen haber et bi cay icelim h.o diyelim.

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek
    Absolut bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı
    wert bunu yazdı

bok var mk istanbulda

aynen öyle 

önüne gelen istanbula geliyor ne varsa a.k ben doğma büyüme istanbullu olmasam bir dk durmam burada ki zaten Allahın izniyle siktorlup gitmeyi düşünüyorum  egeye 

Haftaya 3 dekar arazi aliyorum kismetse Canakkaleden tarla geciyor koyucam konteyniri takilicam :D simdiden ucuzken aliyim sonra almasi cok sknti

@emnimax hocam arkadaslar zaten olayi anlatmis sende zaten seni neyin beklediginin farkindasin anladigim kadariyla madem yaninda agirlicak arkadasin var gerisi halolur. Sana Istanbula gelme demiycem asil sen gel hocam okumus tahsilli meslegi duzgun adamlar lazim bu sehre sehir zaten o.c kayniyor hep cahil cuhela mi gelicek anadolu yakasina gelirsen haber et bi cay icelim h.o diyelim.

Keşke gelenlerin çoğu böyle olsa biraz yaşam kalitesi artar ama çoğu şuan Suriyeli doğulu malesef.. (adam akıllı duranlara lafım yok )

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

Bu cuma yine iatanbul macerasına çıkıyorum konuyu açtığım zaman geldiğimde olmadı malesef sağlık bu sefer kalma yerini ayarladım gibi işide bulursam süper olacak inşallah bakalım bindik bi yola gidiyoruz :)

Toplam Hit: 6144 Toplam Mesaj: 43
ev bilgisayar istanbul ordu