İstanbul'a Yeni Metro Hattı
-
Guzel, umarim daha da ileriye giderler.
-
valla istanbulda evin kapısının önünden geçiyor neredeyse çok işime geldi çook . servislerde sürünmekten kurtuldum.
-
telekom bunu yazdıGuzel, umarim daha da ileriye giderler.
-
Üsküdar - Sancaktepe arası inşaat devam ediyor. Kartal metrosunun kaynarcaya giden ek yol da yapım aşamasında helal olsun adamlar çalışıyo
-
zumsuk bunu yazdı
Londra, Munih, Paris, Moskova metrosu ve İStanbul metrosu (diğerlerini Google'da aratabilirsiniz).
Güzel, devamı da gelmedi. Daha çooookkk demirağı kurmamız lazım. Modern bir ülke istiyorsak, metro ve tren ağlarıyla örmeliyiz.

bu haritalara ankarayı da ekle ankarayı :D :D
-
MaviGozluDev bunu yazdızumsuk bunu yazdı
Londra, Munih, Paris, Moskova metrosu ve İStanbul metrosu (diğerlerini Google'da aratabilirsiniz).
Güzel, devamı da gelmedi. Daha çooookkk demirağı kurmamız lazım. Modern bir ülke istiyorsak, metro ve tren ağlarıyla örmeliyiz.

paintte sadece 3 renk ve çubukla bu kadar çizdim ^^

-
metrolarin calismaya baslama yillari:
Ankara-1996,97
Paris-1900
Istanbul-1989
London-1863
Munich-1971
Moscow-1935
Ona gore kiyaslama yapalim.Kaynak:Wiki.Almanlar zaten kendi uretim tren uretimi yapiyor bombardier`in HQsu berlinde.
Bizimki nerede?EUROTEM, Kore’den Hyundai Rotem ve Hyundai Corporation, Türkiye’den de TCDD, TÜVASAŞ ve Haco şirketlerinin ortaklığı ile 2006’de kurulmuştur. Şirket, Türkiye’de hızlı tren ve tramvay setleri ve çeşitli demiryolu araçları üretmektedir.
cordelian tarafından 16/Haz/13 03:14 tarihinde düzenlenmiştir -
Kurup sonra kullanıma kapatacaksa hiç kurmasın.
-
Evet Açıldı Pekde Uzun sürmedi açıkçasi çevreyi de hiç rahatsiz etmediler bir bagcilar meydanda yolu kapatip alternatif yan yoldan verdiler birde papaz köprüsü nü biraz kapatmişlardi 2-3 senede bitirdiler 2013 de bitecek demişlerdi bitti gerçekten bagcilar meydan da 4 kat yerin altına gidiyor
ama 2 kat indim sonra binmeden geri ciktım wc ler aktif degildi
anadoluya baglansa iyi olacak yakında onu da yapacaklar
ottomanmurat tarafından 16/Haz/13 12:12 tarihinde düzenlenmiştir -
BarisYigit bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
paintte sadece 3 renk ve çubukla bu kadar çizdim ^^

yuh, Ankara'nın hali daha içler acısıymış