İstanbulbilişim.Com.Tr Nasıl Bilirsiniz ?
-
burdan bi tane laptop almayı düşünüyorum. ama okuduğum yorumlarda garantiyi yetkili servisten değil kendi servislerinden verdiklerini okudum.
burdan alışveriş yapan varmı ? online sipariş vercem. para kaçmasın bi tarafımıza :|
-
Telefon aç kaynagından sor . En garantilisi
-
büyük şirket güvenlice yapabilirsin alışverişini :-)
bi kaç mağazası mevcut istanbulda ztn fiyatlar on numara :-)
-
benim konularıma bak :)
orda döktürmüştü millet bir daha kasma insanları :)
Arama yaparsan iyi olur bide
Görüşürüz :))
-
telefonla nasıl bir şirket olduklarını sormanın bi mantığı yok :) kötüycek değiller :)
alışveriş yapanlardan bilgi almak istedim.
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
telefonla nasıl bir şirket olduklarını sormanın bi mantığı yok :) kötüycek değiller :)
alışveriş yapanlardan bilgi almak istedim.
-----------------------------Onu demiyorum zaten garantiyi nerden verdiklerini sormussun onu diyorum.
-
http://www.tahribat.com/Forum-1500tlye-Kadar-Laptop-Onerisine-Ihtiyacim-Var-116389/4/
bukonuda bana bu model önerildi
http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VPCEB1M1E-BJ-NOTEBOOK,14899.html
ve istanbulbilişimle ilgili şu yorum yapıldı;
-------------
İstanbul bilişimin istanbulda bayilikleri var başka şehirlerdede olması gerekiyor sitesinden numarasını alıp ara. İstanbul bilişim bütün ürünleri ucuz diye gösteriyor ama arayınca o ürünün ellerinde olmadığını sana şundan verelim diyorlar genellikle, arayıp stok durumunu öğren yani. Son olarak eklemek istediğim şey istanbul bilişim sattığı ürünlere kendi garanti veriyor, satıcı firma garantisi var mı emin değilim, bu sana ürünlerin neden ucuz olduğu hakkında bilgi verebilir.
-------------
NOT:benim bizzat bi bilgim yok bu firmayla ilgili....
-
çok kötü bilirim. büyük şirket felan değillerdir. ekşi sözlükte bi tane olumlu yorum bulabilirsen sürpriz olur.
-
genelde stok problemleri var arıyorsun; o ürün yoksa size bundan verelim diyorlar. Ürün geldiğinde türkçe karakterleri olmayan bi ürünle karşılaşmak istemiyorsan gidip elden al. Dediğin gibi kendileri garanti veriyorlar ürüne, bi arkadaşım sony vaio laptop bi tanede plazma aldı sorun yaşamadı, hee ürünler arızalansaydı sevise götürselerdi ne olurdu bilemiyorum.
-
vay anasını neyse mesaj alınmıştır merkez :|
-
ben zamanında bi pocket pc almıştım dağıtımda sorun yok normal geliyo da sevisi nasıldır vs onu bilmiyorum
hiç ihtiyacım olmadı