İstanbul'da 0 Outlet İkinci El Olmayan Beyaz Eşya Vs. Satan Yer
-
Merhaba arkadaşlar İstanbulda bayramdan önce ev tuttum hayırlı olur inşallah:) sonra da eve çöp bile almadan memlekete döndüm heybeden kira ödedim. Salı günü inşallah istanbula gidicem. ikinci el almak içime sinmiyor 0'a da güç yetmiyor. en başta alacağım çekyat buzdolabı çamaşır makinası set üstü ocak. ben öğrenciyim hiçbir gelirim yok. sahibinden de kadıköyde bir mağaza buldum outlet ve/veya defolu 0 ürünleri ciddi ucuza satıyor gidip görmeden tamam alıyorum diyemiyorum. Başka da mağaza bulamadım internet üzerinden. Sizin bildiğiniz yerler varsa lütfen yazın. Anadolu yakası tabiki öncelik ama heryer olur. Teşekkürler
-
yatak süngerini 0 al
-
samaccc bunu yazdı
yatak süngerini 0 al
Anadan kalma şişme yatak var onda yatcam
-
-
Tim1 tim2 eskidji
-
Schwarz bunu yazdı
Tim1 tim2 eskidji
Cahilliğimi bağışlayın lütfen dükkan isimleri mi bunlar
-
samaccc bunu yazdı
Teşekkürler yazdım
-
Avrupa yakasında bu adreste çok spotcu var. Buzdolabı vs çalışır halde bekletiyorlar.
https://maps.app.goo.gl/QDvbSEnt7JgdpCT36
Edit: çoğu ikinci el sıfır varmı bilmiyorum
DE5TROY3R tarafından 04/Eyl/21 22:53 tarihinde düzenlenmiştir -
DE5TROY3R bunu yazdı
Avrupa yakasında bu adreste çok spotcu var. Buzdolabı vs çalışır halde bekletiyorlar.
https://maps.app.goo.gl/QDvbSEnt7JgdpCT36
Edit: çoğu ikinci el sıfır varmı bilmiyorum
Teşekkürler
-
Bahçelıevler tarafında bı cadde var oranın luks unlu caddesı olmalı adını unuttum sımdı amk baştan aşşa adım başı spotcu ve 2.el a dan z ye elektronık alet satanlar var dogubank styla ana yolda yan yolda fışkırıyor lol
-
LaNCeLoT bunu yazdı
Bahçelıevler tarafında bı cadde var oranın luks unlu caddesı olmalı adını unuttum sımdı amk baştan aşşa adım başı spotcu ve 2.el a dan z ye elektronık alet satanlar var dogubank styla ana yolda yan yolda fışkırıyor lol
Semt polinikliğine giden caddeyi diyorsan orası hepsi kazık. Uğramasını tavsite etmem
buzdolabı outlet beyaz esya istanbul çekyat defolu ocak çamaşır makinası