İstanbulda 1Haftalık Pansiyon Ev Hotel Vs.. Acele Lazım
-
Arkadaşlar kardeşimin istanbulda olan işleri sebebiyle 1 haftalık daha kalıcak yer bulmam gerek fakat ucuz fiyatlarla günlük 30 ytl civarında falan avrupa yakasında orduevinde yeteri kadar kaldı o yüzden artık kalıcak yer bulamadım .. O yüzden tanıdıgı olan pansiyon otel ev falan ne varsa bana telefon numaralarını yada iletişim bilgilerini atarsanız sevinirim acele lazım çünkü
-
ben önceleri 3 yıldızlıda kalıyordum zonguldakta
sonra bi ucuz buldum gecelik 25 lira ama çok eğelenceli sarhoşu orospusu bilmem neyi ne ararsan var :)
-
İstanbul için lazım alpercim
-
Herhangi bir öğretmen evinde o fiyata konaklayabilir.20 Lira civarında ücretler.
-
Dina_Kaki bunu yazdı:
-----------------------------
Herhangi bir öğretmen evinde o fiyata konaklayabilir.20 Lira civarında ücretler.
Haklısın fakat yer yok dün orda kaldı 1 hafta süreyle kaldırtmıyorlar sanırım -
hostelworld.com
-
gkhn759 bunu yazdı:
hostelworld.com
ordada sonuç yok maalesef -
hocam eminönünde ben küçükpazarda bi yerde kaldım günlük 15 lira gayette güzeldi küçükpazar çok kötü yerlerde var ama orayı tavsiye ederim
numarası 0212 527 36 80 pehlivan otel
-
azizsenel55 bunu yazdı:
-----------------------------hocam eminönünde ben küçükpazarda bi yerde kaldım günlük 15 lira gayette güzeldi küçükpazar çok kötü yerlerde var ama orayı tavsiye ederim
-----------------------------pehlivan :)=
-
fivestar bunu yazdı:
gkhn759 bunu yazdı:
hostelworld.com
ordada sonuç yok maalese
-----------------------------148 sonuç arasında yok yani öyle mi?? hjehe
-
DJ_Alper bunu yazdı:
azizsenel55 bunu yazdı:
-----------------------------hocam eminönünde ben küçükpazarda bi yerde kaldım günlük 15 lira gayette güzeldi küçükpazar çok kötü yerlerde var ama orayı tavsiye ederim
-----------------------------pehlivan :)=
alper adı öle :D ya banada lazımdı ucuz bi yer arıyodum git eminönüde dediler gittim baktım hepsi s*k*s yeri en temizi buydu gayette güzel tavsiye ederim odalar biraz ufak o kdarcık