İstanbul'da 2.El Araba Pazarı
-
s.a hocalar
ben izmitte oturuyorum,aracımızı sattık. 2. el araç almak için istanbulda büyük bir araba pazarına gitmeyi düşünüyoruz. bi bilen arkadaş nerede varsa bi tarif edebilirmi?
-
Sefaköy'de Nursu var Gaziosmanpaşa Ramide de var bahçelievler E-5 üzerinde DOD'un yanında var yalnız bunlar pazar günleri açık olurlar
birde 96 BMW 3.16i comfort tek kapı kırmızı ilk sahibinden orjinal 16 000 lira uyarsa
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
Sefaköy'de Nursu var Gaziosmanpaşa Ramide de var bahçelievler E-5 üzerinde DOD'un yanında var yalnız bunlar pazar günleri açık olurlar
birde 96 BMW 3.16i comfort tek kapı kırmızı ilk sahibinden orjinal 16 000 lira uyarsa
-----------------------------sağol hocam.biz opel astra 1.6 2002-2005 model sedan tipi bakıyoruz.
bu söylediğin pazarların en büyüğü Nursu mu?
-
:D mitsibushi satıom modifiyeli
-
çoban çeşme açık ooto pazarıda war
-
halogen bunu yazdı:
Cia bunu yazdı:
-----------------------------sağol hocam.biz opel astra 1.6 2002-2005 model sedan tipi bakıyoruz.
bu söylediğin pazarların en büyüğü Nursu mu?
-----------------------------Evet
-
yassun bunu yazdı:
çoban çeşme açık ooto pazarıda war
-----------------------------Yok
-
kartal açık oto pazarı var .
-
He bide Bağcılar Yüzyılda Oto Center var burada da galericiler vardır.Kredili olarak alabilirsin.
-
2005 fiesta van comfort 1.4 dizel ve 1997 renault 12 toros sw benzinli satıyorum. smart, motor yada eşşek alacam.
-
gfb_soldier bunu yazdı:
kartal açık oto pazarı var .
-----------------------------Orası devasa biyerdi ama Kapandı biliyorum