İstanbul"Da 47-48 Numara Spor Ayakkabı Satan Mağaza?
-
ozaman sana bildiğim en iyi yeri yazim başka yerdede vardır ama ben bitek bunu biliyorum bide avrupada ne yazıkki
4.leventte adidasın fabrika satış yeri var oraya bi göz at
-
Buldum bilader buyur;
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=istanbul%2Bbebek+mezar%C4%B1+sat%C4%B1%C5%9F&btnG=Ara&meta=
-
gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------Buldum bilader buyur;
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=istanbul%2Bbebek+mezar%C4%B1+sat%C4%B1%C5%9F&btnG=Ara&meta=
-----------------------------
:) -
hocam eger gelebileceksen soyliyeyim, kavacık dortyolda adidas, nike, puma magazası var. fiyatları uygun ve indirimde yapıyorlar. nası gelecem diyosan fsm den gecen herhangibi bir otonuse bin kavacık koprusunde inecegini soyle, ordanda dortyola gitmek istiyorum diyip minibuse bin. sorası kolay :)
-
Recoba_20 bunu yazdı:
gel capitole flo boyner adidas mağazaları var oralardan bakarsın bide istersen patso yerik:)
-----------------------------hocam konu ile alakası yok ama patso nedir ya :D
-
codemaster, Recoba_20 sağol yarın gidip bakacağım.
gkhn759, erkek adam yere sağlam basar.
-
Hepaq bunu yazdı:
-----------------------------Recoba_20 bunu yazdı:
gel capitole flo boyner adidas mağazaları var oralardan bakarsın bide istersen patso yerik:)
-----------------------------Patso = Patates + Sosis
Sosisli ekmegi + bolcana patates + Ketcap + Mayonez = 2 tl
-
Osiris bunu yazdı:
Hepaq bunu yazdı:
-----------------------------Recoba_20 bunu yazdı:
-----------------------------Patso = Patates + Sosis
Sosisli ekmegi + bolcana patates + Ketcap + Mayonez = 2 tl
bana yeni konu açtırtmayin ulen:) bağlrbaşında olupta patso nedir die sorsan halini düşünemiyorum hocam gel bi ara yiyelim ondan sonra eve ... yere sipariş alıolarmıdie sormazsan bende recoba deilim:) ama gidip dandirik yerlerden yersen bana küfretme aslı bizim orda