İstanbulda Araç Kiralama Yardım
-
Ben senin yerine olsam bırak mini yi şahin doğan kiralarım illa lazımsa.Kiralık araç işi ciddi bir iş o yüzden arabada sıkıntı olsa bile ucuz bir arabada olsun derim ben :)))
-
sakın ha tezgah altı rentecara bulaşma imzaladıgın senedi geri almayı unutma aldıgın arabada rentkasko olmasına dikkat et 3 kuruş fazla ver büyük firmadan kirala.
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------25 yaş min. 5 yıllık ehliyet olmayınca hiç bir düzgün firma araç vermez. Mafyavari ne bok oldugu belli olmyan adamlardan alırsın en ufak şeyde canına ot tıkarlr
-----------------------------yok hocam ben geçenlerde araştırıyodum o dediğin her araç için geçerli değil...bu arkadaş gibi bmw mini cooper falan kiralayacaksa bu şart var..ben anadolujet'le anlaşmalı olandan günlüğü 40 TL'ye Ford Fiesta kiralıcaktım o zaman 21 yaş istediler. 2 ay yüzünden kiralayamadım arabayı. Düşük model arabalarda 21 yaş 2 yıllık ehliyet istiyolar
-
-

Ben kullanırım, 4 değil 9 kişi gezersin,hayatın boyunca bir arabayla çekebilceğin bütün ilginin 10 katını bi günde çekersin. benzin senden. istersen içine masa atıp sahile çekebilir rakı mangal yapılabilir. bi duble rakı komisyonumu alırım. 150 liraya anlaşalım. :)