İstanbulda Arşivi Sağlam Olan İnternet Cafe
-
Olacaksa molacaksa yok..takas yapmak isteyenler belirtsinler bir gün buluşalım bir evde (benim ev olabilir) getirebilen laptopunu getirsin yapalım birşeyler..gerçi çok kalabalıkda olmaz.15 kişi felan kıç kadar evde 8 tane pc ile sığmaz zaten:)
ama onun dışında dediğim gibi sadece amaç arşiv deiş tokuşu olmayacak..isteyenler gelir yemek,pasta börek yiyip sohbet ederiz. o sırada gb alışverişleri havada uçae:)
-
rafık Gaziosmanpaşa'da virus cafe var birde oraya benden de selam söyle arşıvı iyi ben baktım şu an Antepteyim ama orada olması lazım
-
besiktasta chat line var istanbulda cafe olarak tek gecerim
-
Ev nerdeki
-
bakırköy civarı
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------
hacı kusura bakmayın flash disk yazmışım external hdd aldım..ayrıca şirinevler champions u bilirim az takılmadım oraya.metal arşivi hemde güzel..pessimist kardeşim hala ilgin varsa metal müziğe bende 1000 albümlük 700 kliplik metal müzik arşivi var.onlardı hdd ye atınca sana kopyalarız istersen..sende de film vs.. arşivi olursa onları alırım.yoksa canın sağolsun.ayrıca martech sana mesaj atıyorum hemen kanka
-----------------------------elimde filmde var albümde. veririm ne varsa hehe :)
-
hdd yi kap gel "7tepe" ye 15 tb içinden seç istediğini :)
"Hemide Beleş" yada ver kargoya ben geri atarım sana ..
-
ulan sömürgen algılarım açıldı banada lan banadaaa...
-
bulutbey bunu yazdı:
-----------------------------
lan inegölde bi kafe var zafer net diye a.q 40 yılda bi kez bişeyler sömürem dedim usb girişlerini sökmüşler pclerden disket girişlerini sökmüşler cd desen yok :D rezillik bi yerdi a.q:D
-----------------------------bulut olm ben inegölde okudum lan :D
edük: nerdeydi o kafe çıkaramadım amk :S
-
way amq isimlere dikkat etmiyom, ben genelde okulun yanındaki suat abinin kafeye giderdim tanıdık nasılsa ortamda güzeldi arkadaşlarla...