İstanbul"Da Beni Bi Gece Misafir Edebiliecek Olan..
-
lan o avea numaran yüzünden adım sapığa çıkacaktı bi ara :| istanbula git gece tren yada otobüsle ankaraya gel sabah gerigit..
-
hepimiz kardeşiz amk :D
-----------------------------bu mantığa göre sen kendi kız kardeşlerini taciz ediyon puhaha
-
vay m.k Gözlerim doldu lan varmı böle dayanışma. harbidende duygulandım Helal olsun valla izmir/ Balçova dayım yolu dusene kapım açık ..
-
bambam66 bunu yazdı:
-----------------------------hepimiz kardeşiz amk :D
-----------------------------bu mantığa göre sen kendi kız kardeşlerini taciz ediyon puhaha
-----------------------------
ne desen boş bu adama
-
fatih abi k bakma :) ayaz gündüzleri burda olmadıgı için yanına gelemedik... ama ben ugrarım :) pazartesi falan özledim de zaten...
ayaz geldi kaldı bizde 2 gün biz sevdik onu cok şirin bi köpek :P
buhaha iyiydi yani umarım bi yanlısımız eksigimiz olmamıstır
kendisini bizde misafir etmek güzeldi :)
yine beklerim kardeşim her zaman x)
ama elin bos gelme aq :D
-
lem adamı istanbıl ellerinde kaybetmişsin:D garibim yana yana seni arıyordu:D
-
Nitrous bunu yazdı:
lem adamı istanbıl ellerinde kaybetmişsin:D garibim yana yana seni arıyordu:D
-----------------------------kaybetme deil :))
kendisi bi yerler gitti .P telefonun sarji bitmiş bende cok aradım onu gelmedi merak ettim falan :D
snra msnde sora sra bulms numaramı .D:Dd aradı dio ben surdaym burda su var falan filan tamam geliorm dedim gittim aldım buhaha
-
tahribatta bi konu 1000 2000 bin hit almışsa kesin matrak muhabbet dönüyor içerde.Sırf neler söylenmiş onları merak ettimde girdim elim boş çıkmadım yani :) Burdaki arkadaşların espiri yeteneklerine bayılıyorum.Benimde Cia gibi veresim geldi :D
-
Liquid bunu yazdı:
tahribatta bi konu 1000 2000 bin hit almışsa kesin matrak muhabbet dönüyor içerde.Sırf neler söylenmiş onları merak ettimde girdim elim boş çıkmadım yani :) Burdaki arkadaşların espiri yeteneklerine bayılıyorum.Benimde Cia gibi veresim geldi :D
-----------------------------bi vermedir gidiyor :| hayırdır :O
-
ahmike bunu yazdı:
Kız olsam ilk sana verirdim (:
-----------------------------Benim için sorun yok :| nihahah...