İstanbulda Bir Gece(Öneri)
-
Walla arkdaşlar istanbulu pek bilmem..sizden bi ricam var..bir 2 gün istanbulda olcam hatunla güzel bir akşam yemeği yiyelim diyoruz..kız kulesine falan baktım gercekten guzel ama pek açmadı fiyatta biraz tuzlu açıkcası.denize nazır kalite bi öneriniz varsa sabırsızlıkla beklyorum..çengelköy taraflarında vardı sanırım bi kaç yer. Neyse yardımcı olursanız sevınrım:)
-
ortaköye gidin denize nazır yiyin iste..:)
-
nightprince44 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Çok Açıklayıcı oldu:)
-
xCs bunu yazdı:
nightprince44 bunu yazdı:
-----------------------------Çok Açıklayıcı oldu:)
-----------------------------ortaköye gidin kız kulesine nazır restaurantlarda var gidin yemeginizi yiyin ne gusel ... olmadı simit alın bi bankta gunes batmasına yakın tam kız kulesi karsında yiyin alternatif cok yani..:)
-
abi al kızı qotur bı manzarası olan yere (bosver kızkulesını xd) tam qunes batarken yapıs dudaqına =) qeceye kadar oturun orda =) sımıt cay ıdare edın =) bnden onerı Çamlıca Tepesi =)
-
paraya kıy kız kulesinde rezervasyon yaptır
-
Kız kulesi pahalı geldiyse yine aynı sahilde simidinizi çayınızı alıp keyif yapabilirsiniz. Eminönünde Galata köprüsünün altında bir sürü restoran var orada yemek yiyebilrsiniz. Yada karşıyakada Üsküdar'da Fethi paşa Korusu'ndan İstanbul'u izleyebilir belediyenin tesisinde daha ucuza doyabilirsiniz.
Yine karşı yakada Çamlıca Tepesi'ne çıkabilirsiniz manzarası müthiş.Yada Beyazıt'ta yüksek yerlerden birineçıkp illa manzara ve deniz istiyosanız orada yiyebilirsiniz. Taksmde Monami kafe var İstiklal'de orası da güzel..
Yada Galata kulesine çıkabilirsiniz İstanbul'u 360 derece görebilirsiniz. O da olmaz diyorsan Galata Kulesi'nin oralarda şuan adını unuttuğum bi yer vardı süper orası.
Tercihlerini söylersen belki daha fazla yardımcı olabilirim.
Edit: Ortaköy'den sonra gelen sahil kısmısıda pek bi güzel oralarıda söylemeden edemeyeceğim :)
-
yokumben bunu yazdı:
abi al kızı qotur bı manzarası olan yere (bosver kızkulesını xd) tam qunes batarken yapıs dudaqına =) qeceye kadar oturun orda =) sımıt cay ıdare edın =) bnden onerı Çamlıca Tepesi =)
-----------------------------way arkdaş beni benden aldın=) Hep sürünüyoruz birader arada bi kaçamak yapmak lazım biraz tuzlu olcak ama önemli deil=) çıtayı banklardan biraz yüksetsek fena olmaz=)
-
bende para olsa neler yapmazdım kı hatuna ama fakırlıgın gozu kor olsun =) Ögrenci adam hesap kıtap yapmak zorunda her daim =)
-
mitokondri bunu yazdı:
Kız kulesi pahalı geldiyse yine aynı sahilde simidinizi çayınızı alıp keyif yapabilirsiniz. Eminönünde Galata köprüsünün altında bir sürü restoran var orada yemek yiyebilrsiniz. Yada karşıyakada Üsküdar'da Fethi paşa Korusu'ndan İstanbul'u izleyebilir belediyenin tesisinde daha ucuza doyabilirsiniz.
Yine karşı yakada Çamlıca Tepesi'ne çıkabilirsiniz manzarası müthiş.Yada Beyazıt'ta yüksek yerlerden birineçıkp illa manzara ve deniz istiyosanız orada yiyebilirsiniz. Taksmde Monami kafe var İstiklal'de orası da güzel..
Yada Galata kulesine çıkabilirsiniz İstanbul'u 360 derece görebilirsiniz. O da olmaz diyorsan Galata Kulesi'nin oralarda şuan adını unuttuğum bi yer vardı süper orası.
Tercihlerini söylersen belki daha fazla yardımcı olabilirim.
Edit: Ortaköy'den sonra gelen sahil kısmısıda pek bi güzel oralarıda söylemeden edemeyeceğim :)
-----------------------------Çok saol teşekkur ederim not aldım bi kenra=) biz anakradayız..yani bi n nevi denize hasretiz=) deniz kenarında nezih servisi iyi bir yer istiyorum.çok mu istiyorum bilmiyorum ama kız kulesının menusu kısı bası 150 sanırım. benm 2 kısı 150 200 arası=)
-
Boşver kız kulesini sen dediklerimi düşün. Kızların hoşuna gidebilecek yerleri saydım sana :)