İstanbulda Bu Kalitede T-Shirt Satan Yerler
-
aga kalite hem marka ya hem markanın modeline göre değişiyor benim gördüğüm en sağlam tshirtleri
no fear yapıyor ancak bazı ürünleri de varki 5 TL olsa almazsın pazar malı gibi ama bazılarıda çok iyi ve kaliteli
-
akmarın alt katında sağda gümüşçünün yanımda var baya büyük bi dükkan 2 girişi var ben bütün tişörtlerimi ordan alıyorum. hepsi bole kaliteli deil ama yurt dışından ithal ettikleri tişörtler var onların baskıları gerçekten çok iyi orda bulursun hocam bi git bak
-
-
hocam kargadan alıyorum memnunum
-
Official al.
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------
Official al.
-----------------------------hocam onları türkiyede zor bulursun. kendi sitesinden söyleyebiliyorsun sadece ve onun gelmesi masrafı felan başa bela uğraşılmaz.
-
hocam şura bak istersen ben aldım burdan adam ilgileniyor ürünler iyi hatta bazı grupların officialları bile var ben pentagramın 20. yıl t-shirtünü aldım.
ucuzgiy.com -
PlayForFree bunu yazdı:
-----------------------------
bende aynı sıkıntıyı çekiyorum beylikdüzünde oturuyorum ve en yakında ''crazy'' var.Baskı olarak güzelde genelde kalitesiz ürünler satıyorlar :\
-----------------------------sana katılıyorum Belicium crayzi de artık aynı urunlerı dondurmeye basladı ekstra birşey cok az geliyor.beylikdüzün de boyle seyler nerdeyse yok denicek derecede. bir t-shirt içinde burdan kadıköy koyuyo be hocam :D