İstanbulda Büyük Buluşma Oldu.. Resimler İçerde..
-
no-mercy sorma abi olanı suspend yemişim ondan online olamadım. Ama dark ın sölediği #81 kanalı registerlenmiyo onu hallettim
-
Noluyo len burda..
kimse benden bahsetmiyo basarım len burayı...
ya arkadaşlar hakkaten ogun biraz rahatsızdım kendimde diildim ilgilenemedim sizle.. zaten iğrenç durumdaydım sakallar falan :( iğrenç çıkmışım saç traşım öööyykk....
ama bi dahaki buluşmada makarayı görceksiniz onu söyliim.. :)
vaay didi de burdaymış.. saygılar :)
len martyn_... şşş aloo :))))) şirin çocuk sevdim seni.. heheheeheh -
Bu ankara buluşmasındaki RoadMaster da bizim martyn e bayaa benzio. Kardeşmisiniz lam siz
-
SySTemOfaDowN yalnız hocam hakkaten 1. resimde female gibi çıkmışsın.. martyn nası becerdin lam onu oyle çekmeyi :))))))
-
Deer_Skull bunu yazdı:
-----------------------------Bu ankara buluşmasındaki RoadMaster da bizim martyn e bayaa benzio. Kardeşmisiniz lam siz
-----------------------------
hühü ikisi birbirini hiç sewmiyo
-
-
-
martyn_ bunu yazdı:
Böyle bulusmalar hakkaten camiamizi digerlerinden apayri kiliyor, ins böyle birlik beraberlik icinde devam ederiz.. Bu arada resimde su Coca-cola lara uyuz oldum, pepsi falan yokmuydu beyler :) -
walla bende dedim cola icmein die en guseli FANTA :)) designer hadi ordan bayana benziomusum tobe yarabbim ya tas yagacak kafaniza a.q
-
ya aklıma ne geldi:
ben fotoğraf çekilen mekanda olsaydım, saçlarımdan hiçbirşey gözükmezdi herhalde :PpPp
hacı kımız için olmuyor böyle!
Toplam Hit: 19221 Toplam Mesaj: 66