folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstanbulda Ders Çalışılıp,Kitap Okunabilecek Mekanlar

İstanbulda Ders Çalışılıp,Kitap Okunabilecek Mekanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bildiğiniz şöyle rahat rahat bir masada yalnız veya birkaç arkadaşımla ders çalışabildiğim yada tek başına kitabını alıp giddildiğinde sırıtmayan ve bu gerekçelerden ötürü bir oturdunmu 15 dakka sonra pis pis bakan çalışan yada sahibi olmayan,düzenli gidilebilecek bir yer varmıdır?

İllaki uzaklarda  kimsesiz olmasına gerek yok kalabalık hatta nispeten çokta sessis bile olmayan yerlerde olabilir.

Ben daha çok üsküdar,kadıköy,bostancı taraflarında arıyorum ancak Siz bildiğiniz veya tavsiye ettiğiniz yerleri yazında belki başkasının işine yarar.

:Hatta ilk tavsiyeyi ben vereyim, üsküdarda  palmiye ağacı var belediyenin arkasında orada kahveler var sık sık oraya giderim, arada arkadaşlarla satranç felanda oynarız, zaten gittimmi direk bir çaydanlık istedim rahat olur  kitapda okunabilir ancak  tabureler felan aşırı kısa olduğu içün ders çalışmaya uygun biryer teşkil etmez.

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek

Kadıköy aram cafe iyidir. Tek başına saatlerce oturabilirsin, bişeyler okumaya falan müsait

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fdumanli
    Fdumanli's avatar
    Erkek

tüm starbuckslar

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Nero cafe, The house Cafe ve Starbucks

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek
    Fdumanli bunu yazdı

tüm starbuckslar

tüm starbucks lar aynı olmuyor hocam. Bazılarında çoluk çocuk gürülütüsünden rahat edemiyorsunuz :) Ama genel olarak iyidir tabi

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Beşiktaşta deniz müzesinin tam karşısında kafka kafe var tam bu işe uygun. Manzarası da çok güzel

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

kadıköy'de caferağa stadının yanında 26A Sahaf/Kafe var.

=)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek
    akustikelektrik bunu yazdı

Kadıköy aram cafe iyidir. Tek başına saatlerce oturabilirsin, bişeyler okumaya falan müsait

Aramcafeden bildiriyorum; guzel tam kişın gelmelik yazın biraz sıkıcı olabilir yada baharda. Ama kış için gayet iyi, gelirim ben buraya dergilerimi felan okumayada,tuttum

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Kartal kültür merkezi güzeldi bu yaz orada birazcık çalıştıydım ( ders ) 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Varmıdır başka önerileri olan

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek

şu an tadilatta ama, "kuşkonmaz camii külliyesi" üsküdar sahilde, kız kulesi ile iskele arasında.

edit: şu belediyenin arkasındaki palmiye vs cafe'lere hiç alışamadım, evim dibinde ama, bana manzarasız sıkış tıkış geliyor.

muaythaist tarafından 08/Kas/14 22:16 tarihinde düzenlenmiştir

Ali Asaf & Elif Dua & Zeynep Sena & Ayşe Zehra'nın Babası
Toplam Hit: 2490 Toplam Mesaj: 20