İstanbul'da Dişçi Tavsiyesi
-
Eğer paraya kıyabilirsen bana dua edeceğin bir adres vereyim sana :)
Dentway diş kliniği, üstüne olduğunu zannetmiyorum özellikle hekimlerden Arca Baydar çok iyidir.
http://www.dentway.com.tr/hekimlerimiz/
-
Devletin kendi agız ve diş saglıgı poliklinigi dışında hiç bir poliklinikte sgk yok hocam .
-
Kaptan bunu yazdıyunusdogan bunu yazdıKaptan bunu yazdı
bahçeşehire yakınsan elimden yardımcı olurum diş kliniginden çalışıyorum .
hacı abi benim sol üst taraftan gömülü dişin önünün önüne denk gelen dişe kanal tedavisi yapılacak.. şuan mevcut dolgusu var kanal dolgusu yapılacak kaç kuruş olur ?
hocam kaç kanal olduguna göre değişiyor , o bilgiye sahipsen sorayım
1 tane dişin kendisi.. kaç kanal derken abi...
-
Easx bunu yazdı
Kartal ağız ve diş sağlığından UZAK DURUN. Kartal ağız ve diş sağlığının bir sokak arkasında oturuyorum 50 metre aramız hastaneyle arkadaşlarımın yarısı o hastanede calısıyor hastanenın en ıyı ıkıncı doktoruna gıttım ıgne yapmayı bılmıyor telefonla fılan konusuyor bı odada 5 tane hastayla calısıyordu.
En iyisine gittim uyuşturucusuz kanal tedavisi yaptı bana ....
Uyusturucusuz kanal tedavisi...cok aci verir basima geldi igneyi batirdigi an acidan oyle bir kasildimki gomlegin dugmeeleri ucusmustu
-
Kuzenim var beylikduzunde yonlendirebilirim
-
Ağalar dişim ağrıdı, doktora gittim. 20lik diş var, o ağrı yapar dedi. 25 Nisan için Göztepe Diş Hastanesinden randevu aldım. Buraya giden var mı ? Dişi cektireyim diyorum.
-
Ağzımda bi tane sağlam diş yok ne b.k yiyeceğimi bilmiyorum artık. (Devlet hastanesine falan gitmeyin lanet olsun böyle devlete de hastanesine de doktoruna da!)
-
Ağalar sonunda mutlu sona erdim. Ve yan tarafta olan çürük dişimi bugün Maltepe Diş polikliniğinde çektirdim. Herhangi bir acı hissetmedim. Doktor 5 dk içinde çürük dişimi aldı. Şimdi hafif bir ağrı var ama. Bugün de başka bir yere dış taktırmak için gideceğim. Çürük dişleri aldırıp dış taktiracagim.
-
Diş taktırmak derken implant mı? ne kadara yaptırıyorsun? bana da yaklaşık 20 küsür tane lazım onlardan da ucuzundan yapana denk gelemedim henüz.
-
Hocalarım herşeyden önce dürüst bir dişhekimi bulmaya gayret gösterin.Çoğu aldığı paraya bakıyor.Her tedavinin endikasyonları vardır.Kendi çıkarları için sizi yanıltabilirler.İmplant yaptırırsınız protez yaptırırsınız aşırı kemik kaybı olur 5 sene sonra daha kötü halE gelebilirsiniz.
thunder_storm tarafından 20/Nis/16 00:14 tarihinde düzenlenmiştir