İstanbulda Eminönü Taraflarında Bu Bıçakları Bulabilir Miyim Acil Yardım !!!
-
Kılıç işini nakamura2 ye sor...adam Katana aldı :D bende alıcamda bakam bi :)
-
PeTaL bunu yazdı:
-----------------------------ya cok kolay bulursun bi seyde war karakoyde iskelenin hemen arka sokagında böle av esyaları satan yerler var birde sirkeci tren istasyonun ordan tramvay yolunu takip et laleliye doru kosede istasyonun sırasında
benimde bi arkadasım cok meraklıydı böle onla almıstık cok fazla cesit war ..
-----------------------------ben av bıçağı istemiyorum üsttekiler av bıçağı değil
Ya adamdan alırım ama adam kıllık yaptı ondan
-
bi ark. war döner bıçağı satıyo işinizi görürse konuşayım
-
ya kesin bişey çıkmazsa pazartesiye kadar almak zorunda kalcam
-
ombra bunu yazdı:
-----------------------------
PeTaL bunu yazdı:
-----------------------------ya cok kolay bulursun bi seyde war karakoyde iskelenin hemen arka sokagında böle av esyaları satan yerler var birde sirkeci tren istasyonun ordan tramvay yolunu takip et laleliye doru kosede istasyonun sırasında
-----------------------------ben av bıçağı istemiyorum üsttekiler av bıçağı değil
-----------------------------ya bu gosterdiklerinden ilk 2sini gordum war yani eminim..bide karakoyde alt gecitin oralardada war ama o kadar cok cesit yok galiba en sondaki plastik kaplıyıda gordum ama direk aynısımı emin diilmim
-
PeTaL bunu yazdı:
ombra bunu yazdı:
PeTaL bunu yazdı:
-----------------------------ya bu gosterdiklerinden ilk 2sini gordum war yani eminim..bide karakoyde alt gecitin oralardada war ama o kadar cok cesit yok galiba en sondaki plastik kaplıyıda gordum ama direk aynısımı emin diilmim
-----------------------------Beni msnine ekliyip orayı ayrıntılı bir şekilde konuşalım
-
BiGGest bunu yazdı:
hoca salata yapmak için mi bunlar ?
Evet SaLata Yapmak İçindir, Ancak İnsan SaLatası Bu ((: -
var hocam alabilirsin. bak simdi karakoy iskelesinden indiginde tam karsındaki binanın arkasına git orda isportacılar var. her turlu bıcak kılıc bulabilirsin. o sokakta dukkanlarda var silah bıcak fln onlarada bakarsın. eger aradıgın sey yoksa mısır carsısına git eminonu meydanda olan kapısından gir tam karsıdaki kapıdan cık 2 sokak sonra saga don yokus zaten biraz ilerle sagda sahar han olması lazım ismi bir han var. orasıda bıcak kılıc vs. seylerin satıldıgı yer. orada daha ucuza bulursun.