İstanbul"Da Eşyalı Kiralık Ew Arayan ?
-
kiralamak isteyenler değerlendirsin bende kartaltepede oturuyorum kemalpaşa bu semtin nezih mahallesidir yani öğrenci yada bayanlar rahat edebilirler bu mahallede
-
Hoja sefakoyde cok pahalı ıstemıs:D az ılerısınde sogutlucesme var orada 150 200 ytl rahatlıkla daıre bulursun :D kanarya daha da ucuz:D tinerci yuvası orasıda:D
-
sefaköyde kemalpaşa semtinde esyalı eve 500 e cok diyorsun haa sen buraları bilmiyorsun sanırım su an için sefaköyde oturulabilecek özellikte en ucuz vede esyasız evler 400-500 arasıdır.
dediğin söğütlüde vede kanaryada öğrenci veya bayan oturacak haa zor dostum üstelik 150 200 ytl ye orada dahi bulabileceğin evler oturulabilecek sekilde daireler değildir nerden biliyorum kanarya dediğin yerde öğretmenlik yaptım 10 yıl iyi bilirim oraları.evet bir öğrenci için kira fazla ama 2 arkadas esyalı bir evi eğer yol durumları yakınsa yani avcılarda falan okuyorlarsa uygundur . bir ara sefaköy merkezde istanbul ünide okuyan 4 zenci öğrenci ev tutmuslardı müsait fiyata buldukalrı için
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------
Hoja sefakoyde cok pahalı ıstemıs:D az ılerısınde sogutlucesme var orada 150 200 ytl rahatlıkla daıre bulursun :D kanarya daha da ucuz:D tinerci yuvası orasıda:D
hoca oralara sefaköy denmez bile..kanarya ve kemalpaşayı söğütlüçeşmeyi bir tutma : ) fiyat belki pahalı gelmiştir eyvallah da karşılaştırılacak yerler değiller çekmeceyi iyi biliyorsan eğer muhiti sende az çok biliyorsundur yaani..şahsen 100 liraya bile kalmam oralarda -
Arkadaşım Ben Kendi Fikrimi Söyledim ..genctit Bilip Bİlmeden Konuşma ... Sögütlüçesmede de.. Oturdum ben.. amcamlarım 2 ci katı kıraya verdıler 150 ytl ye bulamıyorsan gel bulayım sana 200 ytl herşeyi tertemiz.. Lemuria Arkadaşım Çekmece süper ..bana göre .. sana gore olmayabılır zaten orada da 100 ytl ev yok.
-
Martech bunu yazdı:
Arkadaşım Ben Kendi Fikrimi Söyledim ..genctit Bilip Bİlmeden Konuşma ... Sögütlüçesmede de.. Oturdum ben.. amcamlarım 2 ci katı kıraya verdıler 150 ytl ye bulamıyorsan gel bulayım sana 200 ytl herşeyi tertemiz.. Lemuria Arkadaşım Çekmece süper ..bana göre .. sana gore olmayabılır zaten orada da 100 ytl ev yok.
yok hoca çekmece derken...çekmece merkezi kastetmedim orası güzeldir de ..kanarya söğütlü inönü filan...şimdi eğri oturup düz konuşmak gerke..yaşanılası yerler değillerdir.. -
martech dostum ben bilmeden konusmuyorum ben zaten burda bu ilçede hatta semtte oturuyorum vede ona göre yazıyorum üstelik söğütlü kanarya dediğin yerlerde o paraya otorulacak durum yoktur bulamama hikayesine gelince ben her daim bulurum ama mesele ne aradığınla ilgili
-
hoca bizde aynisi bi arkadaşımla ortaklaşa kaliyoruz hatta 2 + 1 2 nci kat 200 Ytl kadıköyün tam içinde
Osmanağa camii karşısı akbank sokağındayız. aradıktan sonra bulunuo bea.
-
Hoca kaç oda :| Biz dört ki$ilik aileyiz aslında bize tam uygunda yer:P biraz detay daha ver :F
-
uzak hacım benim işimi görmez.
allah çarşınıza pazar versin