İstanbul'da Gene Depremmi Bekleniyor?
-
17 Ağustos 1999 Yaklaşık 45.000 İnsan Diri Diri Enkazlara Gömüldü.
Sakın Unutma! Unutmak Önemsememektir!

-
Bence belli kişilerin ilgi çekmek için belli zamanlarda attığı iddiadan ibaret.. 17 ağustos depremini adam akıllı çıkıp syleyen olmadı.
-
olsada kurtulsak artık
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------
olsada kurtulsak artık
-----------------------------Yaşamak için sebebi olanlar düşünsün :|
-
kimse tanrı deil kimse bilemez..!! çok biliolardı da bizim depremi nie bilmediler kayıtlara geçemeyenlerle beraber 120bin kişi werdik enkaza denize...depremden sonra tahmin yapmakta moda oldu hawa çok sıcak kesin deprem..çok yıldız war kesin deprem..bak görüomusun gökyüzü kırmızı kesin deprem... zate herkes doğuştan deprem uzmanı ..
böle haberleri bilerek deprem tarihine yakın zamanda aha gene beklioz gibi demeleride sinirlerimi bozuo
-
Her yıl 17 Ağustosta aynı haber -.-"
-
Deprem olacak zaten bilinmeyen birşey değil birgün gelecek o deprem olacak. Zamanını kimse tahmin edemez bir gün o fay kırılacak....
-
Gerizekalı insanlarımız var gerçekten...ota boka deprem olcak diyorlar...Lan sen nesinki depremin ne zaman olacağını biliyormuş havasına giriyorsun Malaklarrrrrrr...
Diğer taraftan Şu medyanın sürekli istanbulda olası depremde şöle olcak böle olcak demesıne gerçekten gıcık oluyorum...12 yıl Trabzonda yaşadım...ve şu anda ailem hala daha orda yaşıyor.Trabzonda olacak ağır şiddetli bir depremde inanınki istanbuldan daha çok zarar görecek çünkü orda bazı bölgelerde toprak kayması oluyor şehir merkezınden bahsedıyorum köylerden değil.benım okudugum ilk okulun bile duvarları yarılmıştı heyelandan sonuç olarak olacak olan zaten olacak.