folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstanbul'da Gene Depremmi Bekleniyor?

İstanbul'da Gene Depremmi Bekleniyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

17 Ağustos 1999 Yaklaşık 45.000 İnsan Diri Diri Enkazlara Gömüldü.

Sakın Unutma! Unutmak Önemsememektir!

Unutma

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasVa
    kasVa's avatar
    Erkek

Bence belli kişilerin ilgi çekmek için belli zamanlarda attığı iddiadan ibaret.. 17 ağustos depremini adam akıllı çıkıp syleyen olmadı.

rapid premium alacak para çalana hırsız deniyor ama rapid premüumun kendisini çalana hırsız denmiyor.neden ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek
    olsada kurtulsak artık

=)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

x3uqm4 bunu yazdı:
    -----------------------------
    olsada kurtulsak artık
    -----------------------------

Yaşamak için sebebi olanlar düşünsün :|

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

kimse tanrı deil kimse bilemez..!!  çok biliolardı da bizim depremi nie bilmediler kayıtlara geçemeyenlerle beraber 120bin kişi werdik enkaza denize...depremden sonra tahmin yapmakta moda oldu hawa çok sıcak kesin deprem..çok yıldız war kesin deprem..bak görüomusun gökyüzü kırmızı kesin deprem... zate herkes doğuştan deprem uzmanı .. 

böle haberleri bilerek deprem tarihine  yakın zamanda aha gene beklioz gibi demeleride sinirlerimi bozuo 

dewdim dewrildim geldim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SnowDrop
    SnowDrop's avatar
    Erkek

Her yıl 17 Ağustosta aynı haber -.-" 

ben küçükken 5 yaşındaydım lan bu kadar açık ve net.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Deprem olacak zaten bilinmeyen birşey değil birgün gelecek o deprem olacak. Zamanını kimse tahmin edemez bir gün o fay kırılacak....

"bea"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

Gerizekalı insanlarımız var gerçekten...ota boka deprem olcak diyorlar...Lan sen nesinki depremin ne zaman olacağını biliyormuş havasına giriyorsun Malaklarrrrrrr...

Diğer taraftan Şu medyanın sürekli istanbulda olası depremde şöle olcak böle olcak demesıne gerçekten gıcık oluyorum...12 yıl Trabzonda yaşadım...ve şu anda ailem hala daha orda yaşıyor.Trabzonda olacak ağır şiddetli bir depremde inanınki istanbuldan daha çok zarar görecek çünkü orda bazı bölgelerde toprak kayması oluyor şehir merkezınden bahsedıyorum köylerden değil.benım okudugum ilk okulun bile duvarları yarılmıştı heyelandan sonuç olarak olacak olan zaten olacak.

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
Toplam Hit: 2497 Toplam Mesaj: 19