İstanbul‘Da Gezilecek Yerler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Suleymaniye camiye ordanda yanindaki mimar sinan cafeye git nargile turk kahvesi yap o manzaraya karsi

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C-M-D
    C-M-D's avatar
    Erkek

Ben olsam şöyle bir plan yapardım

Cuma günü: saat 11:00'de Ortaköy'e giderim güzelce bir kahvaltı yapar sonra kumpir veya waffle yerdim. Ardından foto vs vs çektiririm. Sonra oradan Beşiktaş'a geçerim oraları da bi gezerim.. Saat 14:00-15:00 gibi Beşiktaş'tan Bebek'e doğru yol alırım. Bebek sahilinde manzara vs vs vardır. O meşhur yere göğe sığdıramadıkları Bebek Starbuck'ta azıcık Istanbul'u gezerim.

Ben burayı beğendim azıcık daha durayım dersen de Midpoint ya da Kuruçeşme Kahvesi'ne gider otururum biraz (yer bulamama ihtimalin var)
    Burada da eğlendikten sonra 8 gibi falan ufaktan Taksim'e doğru yol alırım. Önce biraz İstiklal Caddesi'nde gezerim ardından Nevizade'ye giderim sonra da Asmalı Mescid'e giderim.

Cumartesi günü öğle saatlerinde ise Eminönü'ne gider oraları gezerim biraz sonra da vapurla Kadıköy'e gelirdim.

Kadıköy'de pek bişi yoktur derler ama Bahariye ya da Moda'ya (eğer buraya gelirsen Kemal Usta'dan muhakkak waffle ye) uğrarsın bi oraları gezersin. Sonra oradan Üsküdar'a geçersin Kız Kulesi'ni falan yakından görürsün.Buralarda işin bitince de o meşhur Bağdat Caddesi'nin yolunu tutarsın, azıcık yürürsün orada (Caddebostan'a falan da gidersin belki) Oradan da akşama doğru Çamlıca Tepesi'ne çıkarsın.

Şimdilik aklıma gelen bunlar. Devamı olursa pazar gününe eklerim :)

C-M-D tarafından 22/Şub/13 07:37 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

ne seversin ne sevmezsin bilmiyorum ama,

öncelikle yerebatan sarnıcına gitmelisin mutlaka. ardından da arkeoloji müzesine göz atmalısın. bu iki inanılmaz yeri görmen lazım. gerisi sıradan her şehirde olan şeyler :p

vaktin ne kadar tam okumadım ama adalara da gidebilirsin. burgaz ve heybeli tavsiyemdir. gerçi bu havalarda ne kadar güzel olur bilemem.

onun dışında taksim sultanahmet falan bilirsin zaten. sıradan gezilecek yerler.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Teşekkürler bir plan yapacağız artık.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

benzer her konuda dediğim gibi Ümraniye:D

imza
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    ugur0 bunu yazdı

benzer her konuda dediğim gibi Ümraniye:D

hacım orayı da turlayacağız

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
Toplam Hit: 2892 Toplam Mesaj: 27