İstanbulda İçilecek Mekanlar?
-
beni içirecek mürid aranıyor
ps : içtikten sonrane yaptığımı hatırlamam her amaçla kullanabilirsiniz :S
bence en güzeli içeceksen evinde ve bildiğin tanıdığın kişilerle içmek
güvenlik herşeyden önce derim ben
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------beni içirecek mürid aranıyor
ps : içtikten sonrane yaptığımı hatırlamam her amaçla kullanabilirsiniz :S
bence en güzeli içeceksen evinde ve bildiğin tanıdığın kişilerle içmek
güvenlik herşeyden önce derim ben
-----------------------------içtikten sonra bişey hatırlamam diyen hiç içmemiştir hajı ;)
şölede diyebiliriz anlaman için ;) içtikten sonra hatırlamadığını biliyorsan demekki hatırlamama sorunun yok hatırlıyorsun demektir :W
-
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ya da sarhoşken yaptığı şeyleri vidyoya çekip göstermişlerdir :W
daha açı anlattırma xD
-
CaNNi bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------içtikten sonra bişey hatırlamam diyen hiç içmemiştir hajı ;)
şölede diyebiliriz anlaman için ;) içtikten sonra hatırlamadığını biliyorsan demekki hatırlamama sorunun yok hatırlıyorsun demektir :W
-----------------------------Hoca bende onu anlamıyorum içtikten sonra hatırlamama olayı nasıl oluyor :)
Hoca 3 yıllık sosyal içiciyim. Arada sırada içkinin dozunu kaçırıp Topu topu 5 veya 6 kere sarhoş olmuşumdur. Ama her sarhoş olduğumda yaptığım herşeyi veya konuşulan herşeyi hatırlıyorum :D
Ama en son sarhoş olduğumda tuvalet diye mutfağa girmiştim :D Gerisini siz düşünün :)
-
takılıyorum yav o kadar da değil =)
sadece zaman daha hızlı geçiyo bazı anılar silik çıkıyor baskıda o kadar =)
-
kadıköyde rexxin karsısında ZİNCİR var ordaki rasta kafalı hatuna bak bak iç o derece yani hatun felaket sadece onu görmek için gidiorm :/
-
taksim nevizadeye git hocam kalabalık bir ortam ama atmosfer geceleri güzel.
-
gel tekirdağa dogru burda her yer içilmek içmek için yapılmıs :D hehe
-
heryer
-
cemaat deme.. 4mk :| mürid de arkadaşlar de.. beyler bayanlar de cemaat deme..