İstanbul"Da İlk Türk Hacker Okulu Kuruldu...
-
saçmalıktan ibaret derim....hack sürekli gelişme ister buda kursla falan oalbilecek birşey değildir...orada çok çok öğrenecekleri şey güvenli bir pc nasıl olur(öğrenirler 2ay sonra başka bir güvenlik açığı çıkar öküz gibi bakıp kalırlar)
.....
-
computerwolf bunu yazdı:
saçmalıktan ibaret derim....hack sürekli gelişme ister buda kursla falan oalbilecek birşey değildir...orada çok çok öğrenecekleri şey güvenli bir pc nasıl olur(öğrenirler 2ay sonra başka bir güvenlik açığı çıkar öküz gibi bakıp kalırlar).....
Bence yanılıyosun belki o kursta yarın öbür gün herhangi bi açık çıktığı zaman o açığı kapatmayıda öğretiyolardır!!!! -
Komple hikaye bunlar.....
İzmir de açılanın foyasını RHT de göstermiştim. Yine gösteririz sorun değil. 300 farklı tekniği anlatacak en az 50 öğretmene ihtiyaç olur :) Sadece checkpoint kurmayı gösterirler network security konusu geçilir. 'or' gösterirler SQL injection konusu biter :)
Baştan aşağıya saçma bence. Parasız olması daha da saçma, en azından İzmirdekiler para kazanmaya çalışıyordu amaç ticaretti.
Reklam olmasın linklerini vermeyecem ama bulan bulur, hacker hand book kitabını açıp anlatıyorlar muhtemel :) -
açsınlar bir site saglasınlar guvenmliği 3 gune kalmaz indexi yerler.lamer lamer şeyler öğreniyordur onlar :D 300 tane yontyemmiş ruslar bilmes o kadar :))
anlatacakları ne ddos a karsı guvenlik biraz da acık kapama zaten anlatsalar da ne çıkar en guvenli siteler hackleior onların ki mi kalacak ayakta
internet polisiymiş gelsin yakalsın beni o polis onun a.k :
D
hiç bişiy yapamaslar
-
Removed...
-
Arkadaşlar öğrendiğime göre fiyat1.500ytl anadolu yaksında biyerde ve başlamadan önce 22 imza alıyolar bunların hepside aleyhinize kullandığınız bilgiler için tazminat ödeyeceğinize dair bi sözleşme mesela bi site hacklediniz yada öyle birisine zarar verdiniz karşığında 10.000$ ödemeyi kabul ediyosunuz yani salak bişey nasıl becericekler yakalıycaklarda alıcaklar ???
-
hack yetenek ister boyle sacma sapan organizasyonlarlardan bi bok çıkmaz sadece medyanın gözünü boyamaktan ibaret
not: bunlarla ugraşacaklarına dev letin sitelerini korusunlar yol geçen hanı gıbı....
-
RemotE bunu yazdı:
Yorum Yokmu Doğru Siz uzun yazıları okumaya Üşenenlerdendiniz :DD::D
Bundan çok eminsen bu uzun yazı yazma -
BlackExploit bunu yazdı:
RemotE bunu yazdı:
Yorum Yokmu Doğru Siz uzun yazıları okumaya Üşenenlerdendiniz :DD::D
Bundan çok eminsen bu uzun yazı yazma
Sanane Lan Sana mı Sorucam anlamıyorum ben sizi neyi çekemiyorsunuz bi S.k.t..r in gidin a.q -
Onların Hepsi Sevinerek Annelerine koşucaklar Annee Anneee Ne Oldu Olm ? Anneee Ben Lamer Diploması Aldım.. Aferim Sana Olm iyi bok yaptın yine kim bilir ne işler ceviriyon :D:D:DD:D:D: