İstanbulda İşbulma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

Ben bir avm'de çalışıyorum, KFC' firmasında,  ama bu kadar malâyani işler olamaz, iş çokken kralsın, iş yokken sürekli saatini kesmeye çalışıyorlar, off yazıyorlar, jaz juz yapıyorlar ve çoğuda işten çıkartmıyor direk yıldırma psikolojisi uyguluyorlar yani bezersin hemen, biraz araştır ve fast food'larda çalışma derim.

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

ya kısa dönem için vasıfsız elemanım. Eğer uzun dönem olsa bir çok işten anlarım ama kısa dönem için anca komilik garsonluk tezgahtarlık falan olur. 

Bu arada yiyecek sektöründe bir tecrübem yok

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Hocam burger kınge gıt ıs basvurusu ıcın gelmıstım de. Caddebostanda calısmıstım zamanında burger kıng mc ve hacıoglunda calısan arkadaslarım var hala.

Saati 3.45'ti 1.5 2 sene once. Ayrıca part tıme olarakda baslayabılırsın ve emın ol ıyı kılo verırsın. Ayrıca haftada 45 saatı doldurdugunda aldıgın mesaıde cabası.

Ssk var, gece kalırsan servıs var. Gerı kalan yol senden. haftada 1 gun tatıl. ama soyle bırsey vardı bızım subede 10 saatten asagı calısamazsın. normalde 8 saat ama 2 saatte gonullu mesaı hesabı. Ayrıca ben 15 16 saat kaldıgımı hatırlıyorum yogunluk oldugunda. mesaımı doldurdum cıkıcam dıye bı olay yok yanı :) o yuzden tam zamanlı gırme :)

Haftada 5 gun calısacaksan call centerlara bak ne bılım ıstanbul burası ıs bulmak ısteyene dolu ıs var. Ama ne ıs ıstedıgıne gore bulabılıten artar yada azalır :)

www.kriptopedi.com
Toplam Hit: 2832 Toplam Mesaj: 14