İstanbul'da Kalacak Yer
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
ben de geleyim banklarda dönüşümlü yatarız
birbirimizi kollarız :W
istanbul'u bir kez daha görmek niyetindeyim zaten
uzun zaman oldu
-----------------------------Istanbulun nesini seviyorsunuz , ben pek isinamadim . baya gitmisligim var . Paran varsa heryer guzel . Gerci cok goc almis , ondan isinamadim herhalde . Bursadan memnunum , izmir bile daha cok hosuma gidiyor .
En iyisi bursa , gerci goc alarak bursayida batirdilar . Kacirilma , jiletlenme haberleri duymaya basladik . Bizim mahalleye sokmuyorlardi o tipleri ama sonra irkcilik yapiyor dediler . lazlar yapinca milliyetcilik oluyor ama :S
-
maximuss bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
Istanbulun nesini seviyorsunuz , ben pek isinamadim . baya gitmisligim var . Paran varsa heryer guzel . Gerci cok goc almis , ondan isinamadim herhalde . Bursadan memnunum , izmir bile daha cok hosuma gidiyor .
seviyorum demedim ki tekrar görmek niyetindeyim dedim
Bursa 10 kat daha iyi İstanbul'dan.
-
ulan yatacak yeriniz yok :)
-
İstanbul harici Kalacak Yer ??
Bıktım buradan abi huzurlu yerlere gidelim ya mis gibi hava deniz sessizlik o rüzgar sesi opera tınısı gibi olsun ne biliyim Sevmiyorum İstanbul'u haykırmak istedim saygılar :W
-
Prem beraber kalabiliriz...
Kankam 2010 Kültür Başkenti diye gidiyorum... Şöle gezmek için...
-
Sahir bunu yazdı:
İstanbul harici Kalacak Yer ??
Bıktım buradan abi huzurlu yerlere gidelim ya mis gibi hava deniz sessizlik o rüzgar sesi opera tınısı gibi olsun ne biliyim Sevmiyorum İstanbul'u haykırmak istedim saygılar :W
-----------------------------Valla aynı senin düşüncendeyim hatta gidip çalışabilitem bile var :|
Sevgili arkadaşlar :D Yazın hangi ay ve günde geleceğinizi Sölerseniz Silzeri misafir etme olabilitem var Hemde Deniz Kenarında bir yerde :D -
bende kalabilirsin 9 tane oda var zaten aq iki kişi yazıyoz geçersin bi katta bi odaya lcd ps3 takılırsın
-
Allura bunu yazdı:
bende kalabilirsin 9 tane oda var zaten aq iki kişi yazıyoz geçersin bi katta bi odaya lcd ps3 takılırsın
Allah razı olsun...Enes sana da tşkkr ederim...
Ne zaman geleceğimi buraya yazacağım...