Istanbulda Kaliteli Ve Ucuz Alışveriş Yerlerini Paylaşalım.
-
SeRDaR bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıGiyim icin outlet merkezi 212 alışveriş merkezi iyidir.
katılıyorum ve 212 nin çevresindeki bazı markaların outlet mağazaları vardır onlarda ucuzdur yalnız lcw den ucuz diye giyiniyorum ulan herkes ucuz diye ordan giyiniyor tabi bizizm gibib garibanlar ulan adım başı sonra sokakta herkesle pişti oluyorsun bir mont aldım almaz oalydım 100 kişide aynı montu gördüm düşün yani
500 liralık eggleri giyenler hiç utanmıyor 100 kişi gayet az 1-2 aya herkes egglerle gezer aman ugglarla bide timberlake botları çekerler
-
Allura bunu yazdıSeRDaR bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıGiyim icin outlet merkezi 212 alışveriş merkezi iyidir.
katılıyorum ve 212 nin çevresindeki bazı markaların outlet mağazaları vardır onlarda ucuzdur yalnız lcw den ucuz diye giyiniyorum ulan herkes ucuz diye ordan giyiniyor tabi bizizm gibib garibanlar ulan adım başı sonra sokakta herkesle pişti oluyorsun bir mont aldım almaz oalydım 100 kişide aynı montu gördüm düşün yani
500 liralık eggleri giyenler hiç utanmıyor 100 kişi gayet az 1-2 aya herkes egglerle gezer aman ugglarla bide timberlake botları çekerler
o yüz kişi sadece benim semtindense yinede az mı sence :)
-
Gzx bunu yazdı
lcw ta anasını avradını bedava verseler giymem yolda götünüzdeki pantalon yırtılır mal gibi kalırsınız sokaklarda yırtık pantolonla
+ne kadar yalan ne kadar doğru bilmem lcw nin ortağı Leyla zana (lcw sürekli yalanlıyor) ama bilmem
lcw'nin suanki durumunu bilemiyecem ama belirtmeden gecemeyecem; 2000 yazinda 13 sene once turkiyede gunluk kullanim icin celik kopcali 1 lcw deri kemer aldim paslanmadan, boyamadan, acilmadan.. aktivite , aksiyon.. pantolonla denize havuza atlamalar.. yagmur , camur banamisin demeden bugune geldi. hala kullaniyorum.
bugunku kondisyonuna bakarsak bi 13 sene daha yolu var, yok boyle bir kemer.
-
istanbulda star city outlet avm'dir.aradığınız biçok şeyi orta halli bulabilirsiniz.
-
hojucuk bunu yazdıGzx bunu yazdı
lcw ta anasını avradını bedava verseler giymem yolda götünüzdeki pantalon yırtılır mal gibi kalırsınız sokaklarda yırtık pantolonla
+ne kadar yalan ne kadar doğru bilmem lcw nin ortağı Leyla zana (lcw sürekli yalanlıyor) ama bilmem
lcw'nin suanki durumunu bilemiyecem ama belirtmeden gecemeyecem; 2000 yazinda 13 sene once turkiyede gunluk kullanim icin celik kopcali 1 lcw deri kemer aldim paslanmadan, boyamadan, acilmadan.. aktivite , aksiyon.. pantolonla denize havuza atlamalar.. yagmur , camur banamisin demeden bugune geldi. hala kullaniyorum.
bugunku kondisyonuna bakarsak bi 13 sene daha yolu var, yok boyle bir kemer.
o zamanlar lcw den parası olanların giyinebildiği yerdi dediğin gibi bana da teyzem polar almıştı hala aynı ne renginde ne dikişinde hiç bir yerinde bir şey yok ama şu anda o kalitenin k sı yok lcw de ürünleri berbat derecede kötü ama buna rağmen onun tarzındada bir yer yok
-
Sanayi Mahallesinde adidas outleti var deniyordu ama nerede bilmiyorum bilen varsa yazabilir mi ?
-
zeratul bunu yazdı
Sanayi Mahallesinde adidas outleti var deniyordu ama nerede bilmiyorum bilen varsa yazabilir mi ?
En ucuz Adidas outlet merterde. Merter metro duraginin orada. Soyleyenlerin yalancisiyim. -
cuneyd bunu yazdızeratul bunu yazdı
En ucuz Adidas outlet merterde. Merter metro duraginin orada. Soyleyenlerin yalancisiyim.Burayı buldum ama ne kadar doğru bilemedim şimdi
-
asa42 bunu yazdı
elektronik için herkes karakoy diyor da orda özel bildiğiniz bi yerler var mı?
karaköy de alt geçit var sadece başka biyer yok orda da ucuz bişey yok.
-
zeratul bunu yazdı
Sanayi metrosundan çık kime sorsan gösterir.