folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Istanbulda Kaliteli Ve Ucuz Alışveriş Yerlerini Paylaşalım.

Istanbulda Kaliteli Ve Ucuz Alışveriş Yerlerini Paylaşalım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı
    Giyim icin outlet merkezi 212 alışveriş merkezi iyidir.

katılıyorum ve 212 nin çevresindeki bazı markaların outlet mağazaları vardır onlarda ucuzdur yalnız lcw den ucuz diye giyiniyorum ulan herkes ucuz diye ordan giyiniyor tabi bizizm gibib garibanlar ulan adım başı sonra sokakta herkesle pişti oluyorsun bir mont aldım almaz oalydım 100 kişide aynı montu gördüm düşün yani 

500 liralık eggleri giyenler hiç utanmıyor 100 kişi gayet az 1-2 aya herkes egglerle gezer aman ugglarla bide timberlake botları çekerler

"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Allura bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı
    Giyim icin outlet merkezi 212 alışveriş merkezi iyidir.

katılıyorum ve 212 nin çevresindeki bazı markaların outlet mağazaları vardır onlarda ucuzdur yalnız lcw den ucuz diye giyiniyorum ulan herkes ucuz diye ordan giyiniyor tabi bizizm gibib garibanlar ulan adım başı sonra sokakta herkesle pişti oluyorsun bir mont aldım almaz oalydım 100 kişide aynı montu gördüm düşün yani 

500 liralık eggleri giyenler hiç utanmıyor 100 kişi gayet az 1-2 aya herkes egglerle gezer aman ugglarla bide timberlake botları çekerler

o yüz kişi sadece benim semtindense yinede az mı sence :)

Emekçiler ekmeklerini, emeklerinin karşılığı olarak ve önlenemez tarihi sürecin sonucu olarak mutlaka kazanacaklardır. Şüphesiz bu, zorlu bir dönemdir kısa vadeli ve göreceli yenilgilerden geçer.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    Gzx bunu yazdı

lcw ta anasını avradını bedava verseler giymem yolda götünüzdeki pantalon yırtılır mal gibi kalırsınız sokaklarda yırtık pantolonla

+ne kadar yalan ne kadar doğru bilmem lcw nin ortağı Leyla zana (lcw sürekli yalanlıyor) ama bilmem

lcw'nin suanki durumunu bilemiyecem ama belirtmeden gecemeyecem; 2000 yazinda 13 sene once turkiyede gunluk kullanim icin celik kopcali 1 lcw deri kemer aldim paslanmadan, boyamadan, acilmadan.. aktivite , aksiyon.. pantolonla denize havuza atlamalar.. yagmur , camur banamisin demeden bugune geldi. hala kullaniyorum.

bugunku kondisyonuna bakarsak bi 13 sene daha yolu var, yok boyle bir kemer.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

istanbulda star city outlet avm'dir.aradığınız biçok şeyi orta halli bulabilirsiniz.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    hojucuk bunu yazdı
    Gzx bunu yazdı

lcw ta anasını avradını bedava verseler giymem yolda götünüzdeki pantalon yırtılır mal gibi kalırsınız sokaklarda yırtık pantolonla

+ne kadar yalan ne kadar doğru bilmem lcw nin ortağı Leyla zana (lcw sürekli yalanlıyor) ama bilmem

lcw'nin suanki durumunu bilemiyecem ama belirtmeden gecemeyecem; 2000 yazinda 13 sene once turkiyede gunluk kullanim icin celik kopcali 1 lcw deri kemer aldim paslanmadan, boyamadan, acilmadan.. aktivite , aksiyon.. pantolonla denize havuza atlamalar.. yagmur , camur banamisin demeden bugune geldi. hala kullaniyorum.

bugunku kondisyonuna bakarsak bi 13 sene daha yolu var, yok boyle bir kemer.

o zamanlar lcw den parası olanların giyinebildiği yerdi dediğin gibi bana da teyzem polar almıştı hala aynı ne renginde ne dikişinde hiç bir yerinde bir şey yok ama şu anda o kalitenin k sı yok lcw de ürünleri berbat derecede kötü ama buna rağmen onun tarzındada bir yer yok

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeratul
    zeratul's avatar
    Erkek

Sanayi Mahallesinde adidas outleti var deniyordu ama nerede bilmiyorum bilen varsa yazabilir mi ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    zeratul bunu yazdı

Sanayi Mahallesinde adidas outleti var deniyordu ama nerede bilmiyorum bilen varsa yazabilir mi ?

En ucuz Adidas outlet merterde. Merter metro duraginin orada. Soyleyenlerin yalancisiyim.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeratul
    zeratul's avatar
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı
    zeratul bunu yazdı

En ucuz Adidas outlet merterde. Merter metro duraginin orada. Soyleyenlerin yalancisiyim.

Burayı buldum ama ne kadar doğru bilemedim şimdi

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek
    asa42 bunu yazdı

elektronik için herkes karakoy diyor da orda özel bildiğiniz bi yerler var mı?

karaköy de alt geçit var sadece başka biyer yok orda da ucuz bişey yok. 

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek
    zeratul bunu yazdı

Sanayi metrosundan çık kime sorsan gösterir.

Yapay zeka, zeka değildir.
Toplam Hit: 3863 Toplam Mesaj: 23