İstanbulda Kıyafet Alabileceğim Yerler
-
arkadaşlar üstüme başıma ucuz kaliteli birşeyler bulabileceğim (keten pant. gömlet tshirt) yerler nereler awp yakasında
-
Anadolu yakasında oturuorm ama avrupa yakasında merter in çok uygun olduğunu biliyorum
-
Gel hocam ne tarz şeyler arıyosun ?
-
Bayramlık mı alacan la :S Kığılıdan bi polat alemdar takımı çek :D
-
:D bayramlık ünilik falan çok aykırı olmayan normal insan giysisi diyebiliriz dar kesiim gömlek pantlon filan tsirt aklımda bunlar var
-
Burada mavi'de tiyşörtler indirimde sezon başı 25 liraydı şimdi 13 liraya satıyorlar. Çok orjinal.
Bak eğer İstanbul'da da varsa öyle bir olay al. Pantlon dersen siyah kot pantlon hoşuma gidiyor benim. Hem mevsimi geldi. Bakarsın yani.
-
ya daha dorusu kışlık ağırlıklı bakmam lazım tsirt için maviye urıyım waikiikidede 2+1 wardı galiba ama bakıcam
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Burada mavi'de tiyşörtler indirimde sezon başı 25 liraydı şimdi 13 liraya satıyorlar. Çok orjinal.
Bak eğer İstanbul'da da varsa öyle bir olay al. Pantlon dersen siyah kot pantlon hoşuma gidiyor benim. Hem mevsimi geldi. Bakarsın yani.
-----------------------------başladımı indirim ne zamandır ofise gitmedim :W
pantolonlar kaç para ?
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------başladımı indirim ne zamandır ofise gitmedim :W
pantolonlar kaç para ?
-----------------------------Sana Allah'ın suyu yok :D 130 liralık pantlonlar 49 liraya düşmüş carefour mavide. Tişört alternatifin az orda. Ama boynerde mavi tişörtleri çok var git al ordan. Çok orjinal şeyler var ama bedenlerini bulmakta zorlanırsın her halde ben 2 tane aldım :\
-
bakırköy ve kadıköy forewer
-
Hocam güneşlide waikikinin yeri var, oranın fiyatları da iyidir :)