folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstanbul‘Da Korsan Kitap ?

İstanbul‘Da Korsan Kitap ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Başta düşünmeden harcıyordum kitap okumayı severim insan sevdiği işin muhasebesini yapmaz ama 10kitaba 200tl verdiğimi görünce oha dedim kendi kendime.

tbt ailesi olarak korsanı ve korsancıyı destekliyoruz evet bana nokta atışı adres verebilir misiniz istanbul da korsan kitap bulabileceğim bursada aradım sordum bulamadım walla ama öyle best seller korsanları satanlar değil yalnızca, best sellerın korsanları heryerde var.Daha spesifik,fazla rağbet görmeyen kitapların bile korsanları olan en geniş korsancı sahafı :D ??

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

kadıköyde akmar pasajı var. ordan bi ara aldığımı hatırlıyorum korsan kitap.  4-5 yıl olmuştur. en son o zaman para vermiştim kitaba :)

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

korsan'dan ziyade 2 legal tavsiyem olacak.

1.şehir veya ilçe kütüphanesine kayıt ol 15 günde bir kitap ödünç al. ki, korsanda bulamayacağın miktarda devasa arşivleri var.

2.beyoğlu aslıhan pasajındaki sahaflara bak. 2.el kitaplar ucuza satılıyor. yasaklanmış bir çok kitabı da bulabilirsin.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek

Kartal'da bir sahaf var alıyorum kitap ama korsan varmıdır bilmem :D

Allah Türktür.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

hocam kendi kütüphanemi oluşturuyorum ileride belki çoluk çocuğa karışırsak yararlanırlar diye amaç sadece okumak değil yani o yüzden kütüphaneden almıyorum ama 2.el kitaplar olabilir tabi adres için teşekkürler :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neminomin
    neminomin's avatar
    Dişi
    ilerde çocuklar babaa babaaa utanmıyomusun sen korsan kitapla arşiv yapmaya demezlermii ha demezlermi:D:D

Kurduğumuz tüm hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

çocuklarına korsan kitap mı miras bırakacaksın? hadi şimdi öğrencisindir, işsizsindir, paran yoktur vs.. bir yere kadar kabul edilebilir. ama evlenip çoluk çocuk sahibi olduktan sonra mecburiyetten yaptığın bu yanlış davranışın meyvelerini çocuklarına yedirmek büyük hatadır. her zaman böyle "sokayım sisteme, yaşasın korsan" modunda takılacak değilsin. muhtemelen 20 yıl sonra şu an sahip olduğun asilikten, bıçkınlıktan eser kalmayacak. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

karışmayın aile işlerime :D adres verin adres :D varmı başka 2. elci ??

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Korsan yerine 2. el kitap düşünürsen Bakırköy tren istasyonunun arka tarafındaki üst geçitte kitapçılar var. Her türlü kitabı bulabilirsin.

arbeit macht frei
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hangi kitapları arıyorsun bir yazarsan elimde olanları gönderirim.Geniş bir kitap koleksiyonum var yeterki korsan alma.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

toplu kitap alacaksan gittigidiyordaki sahaflar ile pazarlık imkanın var güzellik yapıyorlar.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
Toplam Hit: 4488 Toplam Mesaj: 20