İstanbul'da Mucize Silüet
-
İstanbul'un baş tacı büyük çekmece olmuş oluyor diyo büyükçekmeceden arazi kapın yada adam zaten emlakçı.
Subliminal mesajlar kadar saçma bir çıakrım olmuş kanısındayım.Beyninizi zorlarsanız orda striptiz yapan carmen elektrayı bile görürsünüz hele ki yanına bir resmini eklerseniz.Tamamen beynin kıyas kavramıyla alakalı bir benzerlik yoksa yanına resim koymadan Buda heykeline daha çok benzediği gün gibi aşikar..İnsanlar cidden ne kadar boş işlerle uğraşıyor yaw şaşırdım kaldım muhterem :| -
Herkes kendi kafasının peşinde.
-
ibretlik paylaşım..
-
vee 40 yapar :d
-
bulutlu bi havada bulutların resmini çekip 5 dakika bakın.
Sizde birşeye benzeteceksiniz.
Günlük hayatımızda sayısız obje var boş bi imgeyi düzgün bişeye benzetmemiz normal.
Bu arada adamın bakın istanbulun baş tacı büyükçekmece lafına yarıldım:D
demek bu adama italyayı gösterseler o bottan neler çıkaracak..
-
olmuyor hocalar bakmak ile görmek arasında ki farkı kavrayamıyorsunuz adam haklı Fatih sultan mehmet var yeniçeriler var hatta asya kıtasının içlerine giderken hemen solda cengiz han falan var...
-
valla ne kadar saçma olursa olsun o %3 lük değişikliği yapınca fsm'ye benziyor arkadaş :)
-
Gece ben yatağımda yatarken kapının arkasında duran montumu bazen canavar sanıyorum. Ne olacak şimdi ?
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------
Gece ben yatağımda yatarken kapının arkasında duran montumu bazen canavar sanıyorum. Ne olacak şimdi ?
aynen lan :| -
ershn bunu yazdı:
Daniel-Koo bunu yazdı:
aynen lan :|
-----------------------------canavar olabilir :|