İstanbulda Nerede Denize Girebilirim(Öneri)
-
arkadaşlar başlık gaytet açık oldu heralde :) gaziosmanpaşa küçükköye abimin yanına geldim diyorum bi denize falan gidelim böyle bildiğiniz halka açık olan güzel bi yer warmı nereler böyle canlı oluyo ortamı falan ama beleş olursa güzel olur :)
-
Yeşilköy ( Orda dikkatlı ol apaçi diye fotonu çekip nete düşürebilirler :D )
gümüşyaka ( Silivrinin biraz daha ilersi. Maxiden sonra 10 dakka. İst'n en temiz denizi orası diye biliyorum.) Otogardan istanbul sehayat ile gidebilirsin. Elmalı kampında in.
Adalar ( Oranında sahilleri berbat be kardeşim. Ama paralıları bilmiyorum hiç gitmedik :F)
Boğaz ( Bi çok yerinde girersin :) Ama soğuk olduğunu söleniyo. Bide akıntı seni alıp başka diyarlara götürebilir:))
ver parasını aqua land felan var oralara git.
-
Altınkum sarıyer
-
böyle şuraya git kardeşim tek geçerim dediğiniz bi yer yokmu arkdşlar
-
aqua marina veya aqua dolpine git bence denizden iyidir.belki demin sylediğim yerler aynı yerlerdir :D
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------
Altınkum sarıyer
gaziosmanpaşadan nasıl gideriz hacı oraya -
florya git tam klas lazım olan herseyınıde bulursun şorttan tutta yemegine kadar
-
Şileye git dicemde canlı falan olsun demisin senin derdin karı kız kesmek kanımca.O zaman büyükcekmeceye git.
-
adama bunu yazdı:
florya git tam klas lazım olan herseyınıde bulursun şorttan tutta yemegine kadar
hacı bana şöyle bi kumsal olsa yeter ya bi ki denize girip bi iki tanede bira içip dönücem geri -
pasadan servisler var die biliyorumgir aquaya yaşa gel olmadı florya git plaj 10 numara ama adalara gitme berbar tabii 30 lira veririim diyosan dehset mekanlarda var
-
hacı bana şöyle bi kumsal olsa yeter ya bi ki denize girip bi iki tanede bira içip dönücem geri
____________---------------------
hacı bende sana Onu dıyorum ıcersın Bıranın Bir kac dalıs yaparsın manzaranı ızler Eve doner bana dua Edersın blaj ne demek kum ceneti Var Orda uzanıp yanacagın alan bol kayalıklar Var usta Anlayacagın en Guzel yer orası gormen gerekır