folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İstanbulda Olupta Network Marketing Yapmak İsteyen ?

İstanbulda Olupta Network Marketing Yapmak İsteyen ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

geçen senenin konusunu niye hortlatıyonuz la

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    retnokisnon bunu yazdı

Malesef ülkemizde yeni sistem ticaretlere önce çamur atılmaya çalışır çünkü birçok sektöre zararı bulunuyor. Daha sonra nedir ne değildir diye merak edilip araştırılmaya başlanır en sonunda da malesef kabul edilir. Eskilerde yani televizyonun ilk çıktığı zamanlarda televizyona gavur icadı denildi ama şu anda başından ayrılamıyoruz malesef... Ön yargılı olmamamayı öğrenmeliyiz. Şu anda bütün sektörler yavaş yavaş network marketing'e yani referans satış sistemine geçmeye başlamıştır. Örneğin; vodanefone,avea yada türkcell olsun artık bu sisteme geçmeye başladı gecenlerde 2 arkadaşını getirene heryöne bedava veya daha değişik kampanyalar yapmaya başlanması network marketing'e geçmeye başlandığının örneğidir...

Efsane yorum varmış burda kimse el atmamış :D hacı bu mantıkla grup indirimleri bilmemneler hep network marketing?

Network marketing denen zımbırtıda bir hizmet vs yoktur, sadece para döner, "internet sitesi satıyoz biz" ise işi yasal gösterme çabasıdır.

Vodafone kampanyası dediğinde ise ben zaten iletişim hizmeti alıp karşılığında para ödüyorumdur, memnunumdur hizmetten, arkadaşlarıma derim ki gelin sizde vodafonea geçin hizmeti güzel hem ben de az beleş dakka kazanayım. Bu hizmet+ödüldür.

Fazla anlatamadım ama gerek yok zaten.

Burdaki marketingci arkadaşları yine konuya davet ediyorum, aradan aylar geçmiş, ne durumdalar? :D

:)
Toplam Hit: 5688 Toplam Mesaj: 33