İstanbul'da Oturan Müridler
-
cordelian bunu yazdı:
-----------------------------
hocam nasıl yapacaksın anteni ? buldunmu bir yöntem.hangi kablodan yapıcaksın anten boyun ne olacak?.
-----------------------------biquad düşünüyorum hocam 30 mtre ilerde eczane var ordan çekcem
-
Realist bunu yazdı:
-----------------------------cordelian bunu yazdı:
hocam nasıl yapacaksın anteni ? buldunmu bir yöntem.hangi kablodan yapıcaksın anten boyun ne olacak?.
-----------------------------biquad düşünüyorum hocam 30 mtre ilerde eczane var ordan çekcem
-----------------------------peki bunun bir devresi felan yokmudur anteni felan takınca direk çekecekmi? birde anteni nereye takıcaksın evin icindemi kalacak balkonamı koyucan?.bide kablo ne kullancaksın 1lik yada 1.5luk tek damar iletkenmi?
-
cordelian bunu yazdı:
peki bunun bir devresi felan yokmudur anteni felan takınca direk çekecekmi? birde anteni nereye takıcaksın evin icindemi kalacak balkonamı koyucan?.bide kablo ne kullancaksın 1lik yada 1.5luk tek damar iletkenmi
-----------------------------hocam kablo olarak uydun alıcılarında kullanılan 50 cm falan rg58/u kablo kullanıcam.
devre yok hocam o booster oluyo cok pahalılar :).
http://www.wifi-turk.com/forum/index.php?showtopic=135
burdan bakabilirsin eğer yapmak istersen hoş birşey :)
-
bayağı araştırma yapmışın hoca.peki kolay gelsin:) azimle koşan berlin duvarını atlarmış:).
-
cordelian bunu yazdı:
bayağı araştırma yapmışın hoca.peki kolay gelsin:) azimle koşan berlin duvarını atlarmış:).
-----------------------------evet hocam 1 aydır araştırıyorum :)
-
Perpa