İstanbulda Saç Modellemesi Yapabilecek Kuaför Var Mıdır Bildiğiniz
-
Arkadaşlar istanbulda yaşayıp istanbulda saçlarıma istediğim gibi şekil verecek bir tane kuaför berber hiç bişi bulamıyorum inanınki.
AVMlerde felan var ama onlarda bir modellemeye 45 - 50 lira fiyat çekiyorlar işime gelmiyor açıkcası.
Ucuz yollu ustura ile uzun saça şekil verebilecek, saçlarım dalgalı olduğu için kat kesip basık hale getirip kabarıklığını alabilecek bir berber - kuaför arıyorum.
Müridler arasında bu işi yapabilecek bir berber veyahut berberinden memlun olan uzun ve kıvırcık saça hakimiyet sağlayabilen bir berber tanıdığı olan var mıdır ?
-
hocam benim istanbul - küçükçekmece de var bitane adama ne söylersen yapar zaten yıllarını vermiş bu mesleğe. kadıköyden falan bile müşterisi var ama sen bilirsin tabi :) olmadı gidip konusursun ne istedigin söylersin falan
-
Aynen bahsettiğin işi yapabilicek kişi benim kuaförümdür :) By Men Erkek Kuaförü yeri Kartal'da.Sahibi Mustafa abi ödüllü kuafördür. 2009-2010 Kartal 1.si hatta olurda yolun düşerse kupası kuaförde girişte masada duruyor :)
-
Merkezi yer olduğu için örnek verecem, kadıköy de ara sokaklarda var o tarz kuaförler. Fiyatlarda uygun.
-
ultrAsker çok uzak kaçıyor bana küçükçekmece yinede saol ilgilendiğin için.
@ozden sana zahmet olmazsa pratik adresini pm atarmısın bana kartal yakın bana bir bakayım istediğimi yapabilir mi? Gerçi ödüllü diyorsun o yapamıcakta benmi yapacam.
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------
Merkezi yer olduğu için örnek verecem, kadıköy de ara sokaklarda var o tarz kuaförler. Fiyatlarda uygun.
-----------------------------Bunu bi kaç kişi daha söyledi bana ama o kadar aramama rağmen denk gelememişimdir.
-
benimde saçlar biraz uzun valla kuaforlere güvenmediğim için sadece gidip aramakas attırıp geliyorum.çünkü ne zaman saçımı şekil verdirerek kestirmeye çalışsam batırıyorlar sonra 1 hafta bunalıma giriyorum aq:D
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------
benimde saçlar biraz uzun valla kuaforlere güvenmediğim için sadece gidip aramakas attırıp geliyorum.çünkü ne zaman saçımı şekil verdirerek kestirmeye çalışsam batırıyorlar sonra 1 hafta bunalıma giriyorum aq:D
-----------------------------Bende ondan tırsıorum işte.. O kadar sıcaklarda kesmedim saçları çilesini çektim. Gelip elin oğlu iki makas atcak ağzına sıçacak diye tırsıyorum.
-
bide şöyle düşnelim.Saçın var şükret :) olmayanların arayıp bulabileceği berberleride yok :) tarama cool takıl kanks :)
-
İstanbulda Saç uzmanları felan nerelerde var peki? Yani uzman derken Saçlardan anlayan lar ? Saça Krem bakım vs yapan yerler? Nitekim güzellik salonları gibi?
-
hocam senin işin de zor.ben 5tl verip 3'e-4'e vurduruyorum.