folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstanbulda Saç Modellemesi Yapabilecek Kuaför Var Mıdır Bildiğiniz

İstanbulda Saç Modellemesi Yapabilecek Kuaför Var Mıdır Bildiğiniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

Arkadaşlar istanbulda yaşayıp istanbulda saçlarıma istediğim gibi şekil verecek bir tane kuaför berber hiç bişi bulamıyorum inanınki.

AVMlerde felan var ama onlarda bir modellemeye 45 - 50 lira fiyat çekiyorlar işime gelmiyor açıkcası.

Ucuz yollu ustura ile uzun saça şekil verebilecek, saçlarım dalgalı olduğu için kat kesip basık hale  getirip kabarıklığını alabilecek bir berber - kuaför arıyorum.

Müridler arasında bu işi yapabilecek bir berber veyahut berberinden memlun olan uzun ve kıvırcık saça hakimiyet sağlayabilen bir berber tanıdığı olan var mıdır ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

hocam benim istanbul - küçükçekmece de var bitane adama ne söylersen yapar  zaten yıllarını vermiş bu mesleğe. kadıköyden falan bile müşterisi var ama sen bilirsin tabi :) olmadı gidip konusursun ne istedigin söylersin falan

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branimir
    Branimir's avatar
    Erkek

Aynen bahsettiğin işi yapabilicek kişi benim kuaförümdür :) By Men Erkek Kuaförü yeri Kartal'da.Sahibi Mustafa abi ödüllü kuafördür. 2009-2010 Kartal 1.si hatta olurda yolun düşerse kupası kuaförde girişte masada duruyor :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Merkezi yer olduğu için örnek verecem, kadıköy de ara sokaklarda var o tarz kuaförler. Fiyatlarda uygun.

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

ultrAsker çok uzak kaçıyor bana küçükçekmece yinede saol ilgilendiğin için.

@ozden  sana zahmet olmazsa pratik adresini pm atarmısın bana kartal yakın bana bir bakayım istediğimi yapabilir mi? Gerçi ödüllü diyorsun o yapamıcakta benmi yapacam.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

EmiRReiS bunu yazdı:
    -----------------------------

Merkezi yer olduğu için örnek verecem, kadıköy de ara sokaklarda var o tarz kuaförler. Fiyatlarda uygun.

Bunu bi kaç kişi daha söyledi bana ama o kadar aramama rağmen denk gelememişimdir.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

benimde saçlar biraz uzun valla kuaforlere güvenmediğim için sadece gidip aramakas attırıp geliyorum.çünkü ne zaman saçımı şekil verdirerek kestirmeye çalışsam batırıyorlar sonra 1 hafta bunalıma giriyorum aq:D

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

RaAmLis bunu yazdı:

benimde saçlar biraz uzun valla kuaforlere güvenmediğim için sadece gidip aramakas attırıp geliyorum.çünkü ne zaman saçımı şekil verdirerek kestirmeye çalışsam batırıyorlar sonra 1 hafta bunalıma giriyorum aq:D

Bende ondan tırsıorum işte.. O kadar sıcaklarda kesmedim saçları çilesini çektim. Gelip elin oğlu iki makas atcak ağzına sıçacak diye tırsıyorum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    phoneix
    phoneix's avatar
    Erkek

bide şöyle düşnelim.Saçın var şükret :) olmayanların arayıp bulabileceği berberleride yok :) tarama cool takıl kanks :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

İstanbulda Saç uzmanları felan nerelerde var peki? Yani uzman derken Saçlardan anlayan lar ? Saça Krem bakım vs yapan yerler? Nitekim güzellik salonları gibi?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek
    hocam senin işin de zor.ben 5tl verip 3'e-4'e vurduruyorum.

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
Toplam Hit: 2441 Toplam Mesaj: 17