İstanbulda Staj Yapıcam, Akbil Sorunu
-
erdemcakmak bunu yazdı:
-----------------------------çok soru sormus oldum ama normal akbil alsam ne kadar, o da mı 10 tl. onun içinde iett le ugrasmak lazım mı
-----------------------------onla uğraşman gerekmiyor bütün ilçe merkezlerinde akbil dolum merkezı var ,ordan bi tane alıyorsun o da 10 lira idi sanırım ama sonradan onu tekrar bi iett merkezine satabiliyosun
-
motor+ehliyet tavsiyemdir.
-
Aylık Abonman Al 140 Tl istedigin Kadar Git Gel
Özürlü karti Alman Zor Rapor Olacak Yüzde 50 üzeri
başkasının özürlü karttını kullan diyecem ama o da yakalandı mı tekrar yüz 40 tl verip alman lazım iett büro da
ama özürlü karti gerçekten iyi istedigin yeri dolaş istanbulu yakında evrensel olacak türkiye nin her yerinde belediye otobüslerinde geçecek
-
ottomanmurat bunu yazdı:
-----------------------------Aylık Abonman Al 140 Tl istedigin Kadar Git Gel
Özürlü karti Alman Zor Rapor Olacak Yüzde 50 üzeri
başkasının özürlü karttını kullan diyecem ama o da yakalandı mı tekrar yüz 40 tl verip alman lazım iett büro da
ama özürlü karti gerçekten iyi istedigin yeri dolaş istanbulu yakında evrensel olacak türkiye nin her yerinde belediye otobüslerinde geçecek
-----------------------------ailede özürlü yok yav kartını kullanalımda bir öğrencinin kartını kullanıyom süper oluyor bedava olsa dahada şahane olur hergün akarım biryerlere :D varmı tanıdıgınız özürlü bu kartı bana versin kartımı kaybettim diyip yeniden çıkartsın bende o kartı kullanayım :D
-
Öğrenci akbili alana kadar git istanbul kart al onu doldur. Normal akbille filan hiç uğraşma. Birçok büfe ve akbil dolum yerlerinde bulaiblirsin istanbu kart.
-
Toplu taşıma araçlarını çok kullanacaksan normal akbil filan alma, öğrenci akbili al. Git vakıfbanka kendi tc'nle 10tl yatır http://skart.iett.gov.tr:81/ şurdan başvurur yap. 5 gün sonrada işaretlediğin iett'den alırsın. İstanbl dışında okuyor olmanda önemli değil, öğrenci belgesi götürmen yetiyor.
-
Atatürk havalimanıylsa Staj yapacağın yer şirketin servisi mutlaka vardır.