İstanbul‘Da Tavsiye Sahafçı? (KİTAP)
-
2011 Sınava hazırlanıyorum. Yaz başından beri çalışıyorum iyi gidiyor gibi ancak kitap almam lazım. Gidipte yeni baskı alıcam diye 200-300 lira vereceğime sahaflardan kitap bakıcam.
Bu gün İstanbul Bakırköy de tren istasyonu üst geçitindekilere uğradım... Uğramaz olaydım iyi bir insana benzeyen teyzenin tezgahına gittim afedersiniz resmen zikmeye çalıştı beni. Öğrenci milletinede yapılmaz ki be kardeşim yuh yani... Esnaf oalcaklar birde...
Sanırım hepiniz beyazıt sahaflara bak diyeceksiniz oraya kesin gidicem ama başka tavsiyeleriniz varsa öğrenmek istiyorum. Özellikle bu yılın temiz sayısal fem setleri bulmaya çalışıcam. Güvender pi analitik falan sayısal soru bankaları arıycam.
Tavsiyelerinizi önerilerinizi fikirlerinizi bekliyorum müritler....
-
Hocam niye gerçek sahafçılara gitmiyorsun Kapalıçarşıya. Orada sor İ.Ü. nin karşısında hanlar hepsi 2. el kitap satışı yapıyor İst. in en ucuz kitaplarını orada bulursun. Umberto Eco gelip sahaflardan el yazmaları araştırıp Baudolino yazıyor yav sen niye Bakırköy ile uğraşıyorsun? Sora sora Bağdat bulunur orada ki kitapçılara sor 1 gününü harca en az 100-150 karda olacaksın..
-
evet hocam sanırım en iyisi beyazıt sağolasın aradığımı bulurum işllh....
-
kadıköydeki akmar pasajı ilerisindeki imge sahafçısı moda sahiline giderkenki yolda buraları tavsiye ederim manyak ucuz kitap var avrupa yakasında taksim beyoglu sokaklarında var ilk yardım hastanesine giderken pera güzel sanatların orda var sahafçılar.bildiklerim.
-
Sağol hocam not aldım :)
-
beyazıt sahaflarda türkmen kitapevi var, kitabın üzerindeki fiyata aldanma fiyatını sor, ordaki eleman ayarlar.
-
pc_worm bunu yazdı:
-----------------------------
beyazıt sahaflarda türkmen kitapevi var, kitabın üzerindeki fiyata aldanma fiyatını sor, ordaki eleman ayarlar.
türkmene sakın gtme hoca skerler adamı :)
sahaflar 32 numaraya gel ordaym yardmcı olurum hocam yan dukkanlarımız kitapcı indirim ayarlarz.
yalnz bn 2den snra geliyorm habern olsn. -
Kadıköyde Akmarı tek geçerim...üst katta en sondan 1 önceki kitapçı favorimdir. Yıllardan beri almışımdır (öss olsun başka olsun) hepte kıyak geçmiştir hertürlü şey için...
-
ExpirE bunu yazdı:
Bu gün İstanbul Bakırköy de tren istasyonu üst geçitindekilere uğradım... Uğramaz olaydım iyi bir insana benzeyen teyzenin tezgahına gittim afedersiniz resmen zikmeye çalıştı beni
-----------------------------O teyzenin tam arkasinda bi abi var, o abiden al haci :D
Beni tanir :D
-
abi uğramam oraya bir daha 3 sene öncei kitaplara 7 8 lira istiyor adamlar yav :D Beyazıt sahafları deniycem hafta sonu :) bir bulamadık şu femsetleri yav..
-
feme giden piç bi arkadaşım vardı 3er 5er femset falan filan yürütüyodu
kimini sattık kimini ihtiyacı olana verdik zamanında. bileydim bi set ayırırdım hoca
kolay gelsin allah yardımcın olsun.