folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstanbul‘Da Tavsiye Sahafçı? (KİTAP)

İstanbul‘Da Tavsiye Sahafçı? (KİTAP)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

2011 Sınava hazırlanıyorum. Yaz başından beri çalışıyorum iyi gidiyor gibi ancak kitap almam lazım. Gidipte yeni baskı alıcam diye 200-300 lira vereceğime sahaflardan kitap bakıcam.

Bu gün İstanbul Bakırköy de tren istasyonu üst geçitindekilere uğradım... Uğramaz olaydım iyi bir insana benzeyen teyzenin tezgahına gittim afedersiniz resmen zikmeye çalıştı beni. Öğrenci milletinede yapılmaz ki be kardeşim yuh yani... Esnaf oalcaklar birde...

Sanırım hepiniz beyazıt sahaflara bak diyeceksiniz oraya kesin gidicem ama başka tavsiyeleriniz varsa öğrenmek istiyorum. Özellikle bu yılın temiz sayısal fem setleri bulmaya çalışıcam. Güvender pi analitik falan sayısal soru bankaları arıycam.

Tavsiyelerinizi önerilerinizi fikirlerinizi bekliyorum müritler.... 

"bea"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Hocam niye gerçek sahafçılara gitmiyorsun Kapalıçarşıya. Orada sor İ.Ü. nin karşısında hanlar hepsi 2. el kitap satışı yapıyor İst. in en ucuz kitaplarını orada bulursun. Umberto Eco gelip sahaflardan el yazmaları araştırıp Baudolino yazıyor yav sen niye Bakırköy ile uğraşıyorsun? Sora sora Bağdat bulunur orada ki kitapçılara sor 1 gününü harca en az 100-150 karda olacaksın..

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

evet hocam sanırım en iyisi beyazıt sağolasın aradığımı bulurum işllh....

"bea"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

kadıköydeki akmar pasajı ilerisindeki imge sahafçısı moda sahiline giderkenki yolda buraları tavsiye ederim manyak ucuz kitap var avrupa yakasında taksim beyoglu sokaklarında var ilk yardım hastanesine giderken pera güzel sanatların orda var sahafçılar.bildiklerim.

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Sağol hocam not aldım :)

"bea"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

beyazıt sahaflarda türkmen kitapevi var, kitabın üzerindeki fiyata aldanma fiyatını sor, ordaki eleman ayarlar.

jack daniels 160 yaşında
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek

pc_worm bunu yazdı:
    -----------------------------

beyazıt sahaflarda türkmen kitapevi var, kitabın üzerindeki fiyata aldanma fiyatını sor, ordaki eleman ayarlar.

türkmene sakın gtme hoca skerler adamı :)
    sahaflar 32 numaraya gel ordaym yardmcı olurum hocam yan dukkanlarımız kitapcı indirim ayarlarz.
    yalnz bn 2den snra geliyorm habern olsn.

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek

Kadıköyde Akmarı tek geçerim...üst katta en sondan 1 önceki kitapçı favorimdir. Yıllardan beri almışımdır (öss olsun başka olsun) hepte kıyak geçmiştir hertürlü şey için...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

ExpirE bunu yazdı:

Bu gün İstanbul Bakırköy de tren istasyonu üst geçitindekilere uğradım... Uğramaz olaydım iyi bir insana benzeyen teyzenin tezgahına gittim afedersiniz resmen zikmeye çalıştı beni

O teyzenin tam arkasinda bi abi var, o abiden al haci :D

Beni tanir :D

I find your lack of faith disturbing.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

abi uğramam oraya bir daha 3 sene öncei kitaplara 7 8 lira istiyor adamlar yav :D Beyazıt sahafları deniycem hafta sonu :) bir bulamadık şu femsetleri yav..

"bea"
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KGD
    KGD's avatar
    Erkek

feme giden piç bi arkadaşım vardı 3er 5er femset falan filan yürütüyodu

kimini sattık kimini ihtiyacı olana verdik zamanında. bileydim bi set ayırırdım hoca

kolay gelsin allah yardımcın olsun.

kgd
Toplam Hit: 3156 Toplam Mesaj: 13